Necdet Kayrancıoğlu’nu kaybettik

Necdet Kayrancıoğlu’nu kaybettik
İstanbul’un sevilen ve hayırsever işadamlarından Necdet Kayrancıoğlu geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

İstanbul’un sevilen ve hayırsever işadamlarından Necdet Kayrancıoğlu geçirdiği kalp krizi sonucu 47 yaşında hayatını kaybetti.

İstanbul’un sevilen işadamlarından Milenyum Otomotiv’in sahibi Necdet Kayrancıoğlu, 11 Ağustos Perşembe günü kalp krizi geçirdi. Ambulansla Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kayrancıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 47 yaşında hayata veda eden Kayrancıoğlu’nun ani ölümü sevenlerini yasa boğdu. Çok sayıdaki eş dost ve akrabası hastaneye akın etti.

Sevenleri gözyaşlarını tutamadı

Sevilen işadamı Necdet Kayrancıoğlu için Zincirlikuyu Mezarlığı’nın içindeki camide tören düzenlendi. Törene; Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Burçin Baykal, Sarıyer eski Belediye Başkan Yardımcısı Erol Aydın, iş adamı Erdal Çakır'ın yanı sıra; iş, bürokrat ve siyaset camiasından çok sayıda kişi katıldı.

Tören sırasında sevenleri gözyaşlarına hakim olamadı. Kılınan cenaze namazının ardından Kayrancıoğlu’nun cenazesi sevenlerinin omzunda götürülerek toprağa verildi. Daha sonra oğlu Berkcan Kayrancıoğlu ve ortakları Fahri Aksoy ile Cabbar Kumanlı taziyeleri kabul etti.

Aslen Kastamonulu olan ve iş dünyasında tanınan ve sevilen Necdet Kayrancıoğlu, hayırsever kişiliği ile de biliniyordu.

Bu haber toplam 8980 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
3 Yorum