Nadir Günday’ın acı günü

Nadir Günday’ın acı günü
CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Nadir Günday’ın babası Hasan Günday vefat etti.

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bir süredir yoğun bakımda tedavi gören CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Nadir Günday’ın babası Hasan Günday vefat etti. Hasan Günday için Nurtepe Cemevi’nde tören düzenlendi.

Günday’ı dostları yalnız bırakmadı

Törene; Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç’ın yanı sıra belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Sarıyer Belediyesi birim müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri, muhtarlar ile çok sayıda dost ve akrabası katıldı. Taziyeleri kabul eden Nadir Günday ve kardeşi Nedim Günday, bu acılı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.

cenaze-ic2.jpg

Kılınan cenaze namazı ve edilen duaların ardından Hasan Günday’ın cenazesi defnedilmek üzere memleketi olan Sivas Divriği’ne götürüldü. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, Meclis Üyesi Mustafa Bakır ve Özkan Sucu da Sivas’taki defin işlemlerine katılarak acılı aileyi yalnız bırakmadılar.

Sarıyer Manşet Gazetesi olarak Hasan Günday’a Allah’tan rahmet; acılı Günday ailesine sabırlar dieriz.

cenaze-ic1.jpgcenaze-ic3.jpg

Bu haber toplam 11081 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
2 Yorum