Muhtarlara çalışmalarını anlattı

Muhtarlara çalışmalarını anlattı
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer’in muhtarlarına yaptığı hizmetleri yerinde gösterdi.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer’in muhtarlarıyla birlikte hizmet turuna çıktı. Daha önce belediye meclis üyeleriyle yapılan hizmet turu bu kez de muhtarlarla yapıldı. Başkan Genç, Sarıyer’e yapılan Evlendirme Dairesi ve Hizmet Binası inşaatlarını muhtarlarla birlikte yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 
İlk olarak 5 bin 437 metrekarelik alana inşa edilen Evlendirme Dairesi şantiyesini gezen Başkan Genç, muhtarlara teknik yapıyla ve binanın özellikleriyle ilgili detayları paylaştı. Muhtarların beğeniyle incelediği Evlendirme Dairesiyle ilgili Başkan Genç; “Sarıyer’in ilk defa böyle bir binası oluyor, gözümüz gibi bakmalıyız” dedi.
 

muhtaric2.jpg

Hizmet binası için tarih verdi

Evlendirme dairesinden sonra 2016 yılında Sarıyer’e kazandırılacak olan ve bölgenin temel ihtiyaçlarını karşılayacak olan Pınar Mahallesi’nde yapımı devam eden Hizmet Binası’nı muhtarlara gezdiren Başkan Genç, “Alın teri dökerek çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kimsenin burnu dahi kanamadan projemizi bitirip 2016 yılında inşallah anahtarı çevireceğiz” dedi.
 
Hizmet turu kapsamında FSM’de yapılan cami inşaatının ardından gezinin son durağı Eylül ayında açılacak olan Ayazağa Ek Hizmet Binası oldu.

Bu haber toplam 3602 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT