Muhtarlar Derneği karıştı

Muhtarlar Derneği karıştı
Sarıyer Muhtarlar Derneği'nin son dakika değişikliği ortalığı karıştırdı.
Sarıyer Muhtarlar Derneği her yıl düzenlediği törenle ilçede yılın bürokratını seçiyordu. Daha önce yapılan toplantıda bu yılki ödülün Sarıyer’in başarılı Nüfus Müdürü Sevgi Arıkan ve Sarıyer Belediyesi’nin Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Polat’a verilmesi kararlaştırılmıştı. Tüm muhtarlar bu iki isim üzerinde uzlaşmıştı. Ancak Baltalimanı’ndaki Portex Restaurant’taki ödül töreninin sponsorluğunu yapan Sarıyer Belediyesi’nin baskısı üzerine karar son dakikada değişti. Dernek yönetimi daha önce aldığı kararı değiştirip ödülün Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e verilmesine karar verdi. Yönetimin, diğer muhtarlardan habersiz son dakika değişikliğe gitmesi ortalığı karıştırdı. Bu karardan oldukça rahatsız olan ve ödül törenine gitmeme kararı alan çok sayıdaki muhtarın dernekten istifa edeceği konuşuluyor.
 
Şükrü Genç mahcup olmasın diye kararı değiştirdik
İsmini vermek istemeyen dernek yönetiminden bir muhtar; “Normalde Şükrü Genç’e ödül vermeyecektik. Ancak belediye başkanı dün ödül alacağım diye mesaj atmış. CHP’liliği ile bilinen bazı muhtar arkadaşlarımız da sayın başkanın mesajından sonra mahcup olacağını söylediler. Bu yüzden kararımız değişti” diye konuştu.
 
Öte yandan son dakika değişikliğinden dolayı oldukça rahatsız olan Nüfus Müdürü Sevgi Arıkan’ın da akşamki ödül törenine katılmayacağı öğrenildi.

Bu haber toplam 6086 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
6 Yorum