Muhtardan ücretsiz elektik hizmeti 

Muhtardan ücretsiz elektik hizmeti 
Yenimahalle Muhtarı Ahmet Çınar, muhtarlık görevinin yanı sıra mahallesindeki vatandaşlara yıllardır ücretsiz elektrik tamirciliği hizmeti de veriyor. 

Yaptığı hizmetlerle örnek muhtarlar arasında gösterilen Sarıyer Yenimahalle Muhtarı Ahmet Çınar, muhtarlık görevinin yanı sıra mahallesindeki vatandaşlara yıllardır ücretsiz elektrik tamirciliği hizmeti de veriyor. 

Sarıyer’in sevilen muhtarlarından biri olan Yenimahalle Muhtarı Ahmet Çınar, muhtar olduktan sonra asıl mesleği olan elektrik tamirciliğini de bırakmadı. Mahallesindeki vatandaşlara aynı zamanda ücretsiz elektrik hizmeti de veriyor.

İnsanlara yardım etmeyi seviyorum

Yıllardır elektrik tamirciliği yaptığını belirten Muhtar Ahmet Çınar; “Benim işim elektrik tamirciliği. Bu sektöre yıllarımı verdim, elimden geldiğince çağrılan yerlere gidiyorum ve insanlara yardımcı oluyorum. Benim için para önemli değil. Bazen mahalle sakinlerimiz bana takılıyor ‘Seni muhtar seçtik elektrik işlerini bedavaya yaptırıyoruz’ diye. Ben insanları seviyorum. Gecenin bir saatinde elektriği giden yaşlı bir teyzenin evinin elektriğini tamir etmekten daha güzel ne olabilir ki? Amacımız insanların hayır duasını almak. Ben muhtarlığı ve elektrik işlerini severek yapıyorum” dedi.

Aynı zamanda mahallesindeki hayırsever vatandaşlarla, ihtiyaç sahipleri arasında yardımlaşma konusunda köprü görevi yapan Muhtar Ahmet Çınar dar gelirli ailelere de bu şekilde elinden geldiğince yardımcı oluyor.

Bu haber toplam 3606 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT