Muhtar Çınar’dan keyifli kahvaltı

Muhtar Çınar’dan keyifli kahvaltı
Mahallesinde yaptığı güzel çalışmalarla dikkat çeken Yenimahalle’nin başarılı Muhtarı Ahmet Çınar, arada sürpriz programlar düzenlemeyi de ihmal etmiyor.

Sarıyer’in şirin mahallerinden biri olan Yenimahalle’de, Muhtar Ahmet Çınar'ın kahvaltı programının bu haftaki konukları meslektaşları ve basın mensuplarıydı. Muhtarlık binası önünde geleneksel olarak her yıl düzenlenen kahvaltıya; Sarıyer yerel basın temsilcileri, Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sarıuçak, Rumelikavağı Muhtarı Sinan Demirci, Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı, İstinye Muhtarı Recep Alkan, Sarıyer Merkez Mahallesi Muhtarı Sinan Yüksel ve mahalleden esnaflar katıldı. Tatilde oldukları için bazı muhtarlar katılamadı. Keyifli bir ortamda geçen ve Sarıyer’in birçok sorununun da konuşulduğu kahvaltıda, Muhtar Ahmet Çınar konuklarıyla yakından ilgilendi. Kahvaltı ve mangal gibi bu tür sürpriz organizasyonlarla, kaynaşmayı amaçladığını belirten Çınar, kahvaltıya katılan herkese teşekkür etti. 

Mahalle ruhunu koruyor
Kendi mahallesindeki vatandaşlar arasında yardımlaşma konusunda köprü olan Ahmet Çınar, mahallede düzenlediği çeşitli organizasyonlarla da Yenimahalle’deki birlik ve beraberlik ruhunu korumaya çalışıyor. 

Bu haber toplam 6262 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT