Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismi Sarıyer’de yaşayacak

Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismi Sarıyer’de yaşayacak
AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Muhsin Yazıcıoğlu adına Sarıyer’de kültür merkezi yapacak.

Sarıyer’deki Sivas Dernekleri’nin AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy ve AK Parti Meclis Üyeleri için düzenledikleri destek gecesi büyük coşkuya sahne oldu. Özsoy, gecede helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu adına Sarıyer’de bir kültür merkezi yapacağının sözünü verdi. Özsoy’un, Sivaslılara yaptığı jest dakikalarca ayakta alkışlandı.

ic1-005.jpg

sivaslilar7-001.jpg

Sarıyer’deki Sivas Dernekleri, Bahçeköy yolundaki Koru Park’ta AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy ve AK Parti Meclis Üyeleri için destek gecesi düzenledi. Sarıyer’de yaşayan Sivaslılar geceye büyük ilgi gösterdi. AK Parti Milletvekili Metin Külünk ve AK Parti 22. ve 23. Dönem Sivas Milletvekili Selami Uzun’un da katıldığı coşkulu gecede; AK Parti 1. Sıra meclis üyesi adayı Av. Nurettin Çelik, Başkan Adayı Sedat Özsoy’dan Muhsin Yazıcıoğlu adına bir park istedi. Daha sonra söz alan Milletvekili Metin Külünk, yaptığı duygusal konuşmada, “Muhsin abiye güzel bir kültür merkezi yakışır” deyince, Bunun üzerine Sedat Özsoy, “Reşitpaşa’da çok güzel bir kültür merkezi yapacağız. Buna rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun adını vereceğim. Açılışını da hep birlikte yapacağız” diyerek söz verdi. Özsoy’un bu sözü, geceye katılan yüzlerce Sivaslı tarafından ayakta alkışlandı.

 
sivaslilar5-001.jpg
 

Özdemir, “Sarıyer’i güzel günler bekliyor”

img_1941.jpg

Gecenin açılış konuşmasını yapan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, kendilerine destek veren tüm Sivaslı hemşerilerine teşekkür ederek, “Sarıyer’de tüm kesimlerin oylarını alacak vizyonla, 78 dev projeyle sizin karşınıza çıktık. Tüm hemşerilerimizin desteğini beliyoruz. Mülkiyet problemi ile ilgili 5 yıl boyunca biz mücadelemizi verdik. 6 mahallemizde tapu dağıtımı gerçekleştirdik. İnşallah Sarıyer Belediyesi’ni de aldığımızda 5 yıl içerisinde tüm mahallelerin sorunlarını teker teker çözeceğiz” dedi. Mevcut CHP’li belediyeyi eleştiren Özdemir, “Biz Sarıyer’in sorunlarını çözdükçe onlar engel oluyorlar. Hiçbir projeleri yok, sadece korku politikası üretiyorlar” dedi.
 

Selami Uzun hemşerilerinden AK Parti’ye destek istedi

sivaslilar6-001.jpg

Gecede söz alan AK Parti 22. ve 23. dönem milletvekili Selami Uzun, ise hemşerilerinden AK Parti’ye destek isteyerek, “ Sarıyer’den aday olan hemşerilerimizi, başkan adayımızı ve diğer meclis üyesi adaylarımızı tebrik ediyorum başarılar diliyorum. AK Parti’ye tüm Türkiye’de başarılar diliyorum” dedi.
 

Muhsin Yazıcıoğlu yaşasaydı bugün Başbakan’ın yanında dururdu

Gecede duygu dolu bir konuşma yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, “Nurettin kardeşim yiğit adam Muhsin abi için park istedi. Muhsin abinin adı bir parkla sınırlandırılamaz. Sedat Bey’den istediğim şu, Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi. Muhsin Yazıcıoğlu, 28 Şubat’ın en iğrenç günlerinden birisinde başbakanlık merdivenlerine çıktı ve ‘Türkiye Suriye olmayacak’ dedi. 28 Şubat’ın stratejik hedefi Türkiye’de bir baas rejimi inşa etmekti. Muhsin abi bunu görmüş, tek kişilik bir ordu gibi o merdivenlerde meydan okumuştu. Necmettin Erbakan Hoca’nın yanında dururken, bu milletin değerleri, geleceği adına ayağa kalkmış, 28 Şubatçıların demokrasi düşmanlığına karşı demokrasi diyerek, Anadolu diyerek Erbakan hocamızın yanında durmuştu. O yiğit adam şehadet şerbetini içmeyip, bugün Gezi’den bu yana cereyan eden darbeci yaklaşımlara, 17 Aralık’taki yargı darbesine karşı da yine Anadolu’dan, Mostar’dan, Bağdat’tan, Kudüs’ten Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dururdu” dedi.
 

img_2034.jpg

Külünk, konuşmasına şöyle devam etti;  “Bugün elimizden Türkiye’yi, değerlerimizi almak istiyorlar. Onların derdi Türkiye’nin özgürlük alanlarını yok etmek, hedefleri ise yalı çeteleriyle ittifak ederek küçültülmüş Türkiye. Sivaslı olmak buna itirazın adıdır. Sivaslı olmak Mostar’daki köprünün yapımına taş taşımaktır, tuğla taşımaktır. Sivaslı olmak Somali’deki çocuklara pirinç olmaktır. Bu seçimlerde bizim meselemiz adaylarımızın seçilip seçilmemesi değil Türkiye meselesidir. Bu millet, davul zurnayla Menderes’i idama gönderenlere Recep Tayyip Erdoğan’ı teslim etmeyecek. Sarıyer’deki Sivaslı kardeşlerim Recep Tayyip Erdoğan’ın ardında çelik gibi duracaklardır, bundan hiç şüphem yok” diye konuştu.

Özsoy, “Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismi Sarıyer’de ölümsüzleşecek” 

sivaslilar3-001.jpg

Alkışlar arasında söz alan Sedat Özsoy, kendisine verdikleri destekten dolayı Sivaslılara teşekkür ederek, “Sivaslı dostlarım hep yanımda oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu bu ülkenin çok önemli bir değeridir. Bu değerli insanın ismini Sarıyer’de yaşatmak istiyoruz. Reşitpaşa ve Hisarüstü’de yapacağımız Kültür Merkezlerimizin inşallah bir tanesine Muhsin Yazıcıoğlu’nun adını vermek bize nasip olur. Bende kendimi Sivaslılardan ayrı görmüyorum Sivas Koyulhisar’ın Kavacık derneğindenim” dedi.
 
Bölgenin sevilen sanatçısı Onur Bozatlı türküleriyle geceye renk kattı.
 
sivaslilar2-001.jpg

Bu haber toplam 9781 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum