Minik ellerden bahar temizliğine katkı

Minik ellerden bahar temizliğine katkı
Sarıyer Belediyesi ve Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu öğrencileri Ptt Evleri'nde Bahar Temizliği Kampanyası düzenledi.
Ptt Evleri Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu 4.sınıf öğrencileri ile Sarıyer Belediyesi Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği temizlik kampanyasında 100'e yakın öğrenci ellerinde pankartlarla mahallelerinde yürüdü.Vatandaşları çevre temizliği konusunda bilinçlendirmek ve daha duyarlı hale getirmek amacıyla düzenlenen kampanyada çocuklar sokağa atılan çöpleri topladılar.
 
ic2-003.jpg
 
''Yerlere Çöp Atma'', ''Çevreme Dokunma'' sloganlarıyla yürüyen genç çevreci öğrencilere mahalleli de destek verdi.Kampanyaya belediyenin bir tane mini süpürge aracı, bir büyük süpürge aracı, iki su tankeri, bir buharlı yıkama makinesi, çöp kamyonu, posta kamyonu ve onbeş belediye temizlik görevlisi destek verdi.
 
Bahar Temizliği Kampanyası hakkında Ptt Evleri Mahalle Muhtarı Yusuf Yıldırım şöyle konuştu; ''İnsanlara çevre bilincini aşılamak için müdürümüz Şemsettin Karabulut ve 4. sınıf öğrencilerimizle birlikte böyle bir proje başlattık. Belediyemiz bu konuda bize destek verdi. 100 öğrencimiz ve belediyemizin temizlik ve fen işleri ekipleriyle birlikte mahallemizde bahar temizliğini başlatıyoruz.Bu projemizle diğer okullara ve mahallelere de örnek olacağımıza inanıyorum. Yaz geliyor ve kene oluşumunu yok etmek için çevremizi temiz tutmalıyız. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sağlıklı bir çevre bırakmalıyız.''
 
ic1-011.jpg
 
Kampanya yürüyüşüne Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Polat ve Yardımcısı Ahmet Günaydın, Çevre Koruma Kontrol Müdürü Figen Çelebi'de katıldı. 

Bu haber toplam 8936 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT