'Milletimizin gönlünde birinciyiz'

'Milletimizin gönlünde birinciyiz'
Sarıyer Manşet Gazetesi’ni ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Koç, çalışmalarını anlattı.

Koç, “Kimse yarışı, sadece AK Parti ile CHP arasında görmesin. BBP milletimizin gönlündeki birinci partidir” dedi.

BBP Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Koç, gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında önemli bilgiler verdi. Sarıyer’de oy oranı olarak ilk 5 partinin içine girdiklerini belirten Koç, “BBP farkını ortaya koyabilecek bir yapıya sahip. Çok iyi bir ekibimiz var. Kimseyi hiçbir zaman ötekileştirmiyoruz. Herkesi renkleriyle kucaklıyoruz. BBP’de hiçbir zaman ötekileştirme yok, insan olduğu için herkese değer veriyoruz” dedi.



BBP Sarıyer’de giderek büyüyor
Partisinin ilçede şu an 3 bin üyesi olduğunu ve her anlamda giderek büyüdüğünü ve geliştiğini ifade eden İlçe Başkanı Hüseyin Koç, “Ancak rakiplerimiz hala bizi küçük görüyor. Bizim arkamızda holdingler yok. Ama çalışarak, çabalayarak büyüyoruz. Herkesin bir hesabı var ama Allah’ın da bir hesabı var. İnançlarımız gereği halka hizmet için varız, bu milleti canımızdan aziz biliyoruz. Eğer seçimde Sarıyer Belediyesi’ni alırsak, vatandaşlarımız orayı kendi evi gibi görecek. Hiçbir ayrım yapmayacağız. Altyapımız, kadromuz hepsi hazır” dedi.

Alperen Ocaklarını kurduk
Koç, partinin gençlik kollarını oluşturan ‘Alperen Ocakları’nı da Sarıyer’de oluşturduklarını söyledi. Alperen Ocakları Genel Başkanı’nın geçtiğimiz günlerde Sarıyer’e geldiğini belirten Koç, 100’e yakın Sarıyerli gencin, ilçe binasında toplanıp Alperen Ocağı’nı kurduğunu ifade etti. Koç, “Alperen Ocaklarında verilen eğitimle, gençlerimizin milli, manevi, ahlaki değerleri artıyor, kötü alışkanlıklardan uzak duruyorlar” dedi.

Bu haber toplam 1617 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT