Midyecilerin sefaleti bitiyor!

Midyecilerin sefaleti bitiyor!
AK Parti Sarıyer Belediyesi Başkan Adayı Sedat Özsoy Rumelikavağı’na müjdeyi verdi.

Sedat Özsoy müjdeyi verdi! Midyecilik mesleğinin başkenti olarak bilinen, Boğaz’ın Karadeniz’le birleştiği Rumelikavağı’nda sefalet nihayet bitiyor.

midyeciic3.jpg

 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile görüşen AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Rumelikavağı’na müjdeyi verdi. Yıllardır derme çatma barakalardaki zor şartlarda Türkiye’nin dört bir tarafına midye ulaştıran Rumelikavağı’nda nihayet sefalet bitiyor. İBB, Rumelikavağı’na “Midye İşleme Merkezi” kuruyor.
 
midyeciic2.jpg
 
Programında olmadığı halde Rumelikavağı’na sürpriz ziyaret gerçekleştiren Özsoy, mahalle halkına müjdeyi verdi. Özsoy, “İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte İBB Başkanı Kadir Topbaş’la projelerimizi konuştuk. Hem hükümet, hem de Büyükşehir Belediyesi sonuna kadar arkamızda. Sarıyer’imizi şaha kaldıracak projelerle geliyoruz. Rumelikavağı’nı ayrıca önemsediğim için programımda olmadığı halde hemen gelip sizlere müjdeyi vereyim istedim. Türkiye’nin hatta Dünya’nın midyecilik merkezi olarak bilinen Rumelikavağı’na modern şartlarda çalışan muhteşem bir “Midye İşleme Merkezi” kuruyoruz. Bunun için seçimi bile beklemiyoruz. Sayın Başkanımız Kadir Topbaş talimatı verdi. Bu hafta Büyükşehir başlıyor” dedi.
 
midyeciic1.jpg
 
Özsoy’dan müjdeyi alan Rumelikavağı sakinleri ise, “Sedat Özsoy gerçeği bu işte. Efsane Başkan adaylığın bile yetti. İnşallah başkanlığınla hizmetler devam edecek. Sarıyer sizi çok özledi” diyerek teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 10788 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT