MHP'nin Sarıyer adayı belli gibi...

MHP'nin Sarıyer adayı belli gibi...
2014 yerel seçimlerinde Sarıyer’de AK Parti ve CHP arasındaki çekişmeye ortak olmak isteyen MHP’nin kafasındaki aday hemen hemen netleşti.
Yerel seçimler yaklaştıkça kulisler iyice kızıştı. Hangi partinin kimi aday göstereceği siyasetin ilk gündem maddesi haline geldi. AK Parti tüm gücüyle 2009’ün rövanşına hazırlanırken, Şükrü Genç’in başarısız yönetimi seçimlerde Sarıyer’de üçüncü parti olan MHP’yi de oldukça heyecanlandırdı. 

Alınan bilgilere göre;  MHP, eski İstinye Devlet Hastanesi Başhekimi Opt. Dr. Cengiz Tamer’in ismi üzerinde kararını verdi. MHP Genel Merkezi, İl Başkanlığı ve İstanbul Milletvekillerinin de Tamer’in adaylığına sıcak baktığı öğrenildi. MHP’lilerin sık sık görüştüğü Tamer’in de teklife sıcak baktığı ve birkaç gün içerisinde kesin kararını vereceği gelen bilgiler arasında.

cengiz_tamer.jpeg

Sarıyer’de sevilen bir isim
12 kez görevden alınan, ancak her defasında mahkeme kararıyla görevine geri dönen eski İstinye Devlet Hastanesi Başhekimi Opt. Dr. Cengiz Tamer, Sarıyer’de değişik çevrelerce sevilen bir isim olarak dikkat çekiyor. Özellikle CHP’ye yakın çevrelerin de sempatiyle baktığı Tamer’in önemli bir oranda sosyal demokrat oyu alabileceği düşünülüyor.   

AK Parti ve CHP ile arasındaki farkı kapatmak isteyen MHP’nin Ramazan ayı itibariyle seçim çalışmalarına hız vereceği ve bu yüzden adayını erkenden açıklayacağı da gelen bilgiler arasında…

Bu haber toplam 9267 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
7 Yorum