MHP’lilerin gönlünde Cengiz Tamer var

MHP’lilerin gönlünde Cengiz Tamer var
Yerel seçimler yaklaştıkça MHP’deki heyecan da arttı. Partililerin gönlünde ise “Bizden biri” dedikleri Opt. Dr. Cengiz Tamer var.

Yerel seçimlerin 2013’e çekilmesine neredeyse kesin gözüyle bakılırken, belediye başkan adaylıkları için siyasi partilerdeki kulisler de hareketlendi. AK Parti tüm gücüyle 2009’ün rövanşına hazırlanırken, Şükrü Genç’in başarısız yönetimi seçimlerde Sarıyer’de üçüncü parti olan MHP’yi de heyecanlandırdı. Mahallelerdeki çalışmalarına hız veren MHP’de İlçe Teşkilatı, önümüzdeki yerel seçimlerde AK Parti ve CHP arasındaki çekişmeye ortak olmak istiyor.

Peki, MHP’nin adayı kim olacak? Partililer için en önemli soru bu. MHP’nin 2009’daki adayı Sedat Özsoy’un AK Parti’ye yeşil ışık yakmasıyla MHP’de kimin aday olacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Ama seçimler yaklaştıkça isimler üzerinde yavaş yavaş tartışmalar da başladı.

MHP’ye yakın bir isim
MHP kulislerinde en çok adı geçen isim ise 12 kez görevden alınan, ancak her defasında mahkeme kararıyla görevine geri dönen İstinye Devlet Hastanesi Başhekimi Opt. Dr. Cengiz Tamer. Birçok MHP’li ideolojik olarak da başarılı Dr. Cengiz Tamer’i kendilerine yakın görüyor.

MHP’nin adayı kim olur bilinmez ancak birçok partilinin gönlünde Tamer var. İstinye Devlet Hastanesi’ndeki başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Tamer, Sarıyer’de de oldukça sevilen bir isim.

Bu haber toplam 6525 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
3 Yorum