MHP’den sert açıklama

MHP’den sert açıklama
Milliyetçi Hareket Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı.
İşte Ünsal Bilgiç'in basın açıklaması:
 
Ülkemiz ve bizler hep birlikte tarihi bir süreci yaşadık. Yüce Türk Milleti ilk defa 12. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sandığa gitmiş ve tercihini yapmıştır. Bizlere Milletimizin yapmış olduğu tercihe saygı duymak düşer. Elbette ki seçim döneminin belirleniş tarihi kullanılan oy sayısını çok düşürmüştür.
 
Adaylar arasındaki yarış apaçık görüldüğü ve izlendiği gibi adil şartlarda gerçekleşmemişte olsa bizler elimizden gelen gayret ve özveriyi tüm imkânlarımızı seferber edip mücadele ettik. Sarıyer’de elde edilen seçim sonuçlarını da genel bir çerçevede şu şekilde görmekteyiz:  Sn. Cumhurbaşkanı Adayımızın Sarıyerli olması bir bilim insanı oluşu beyefendi ve nazik kişiliği ile Sarıyerlilerin teveccühünü gerçekten kazanmış diye düşünüyorum.
 
Son olarak şunun da ifade etmek isterim ki, sandığa giden, tercihte bulunan Milliyetçi Hareket Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi seçmenlerine yüksek şükranlarımı sunuyorum. İlçemizde oy kullanım oranı beklenenin altında olsa da sonuç ilçe bazında başarılıdır. Bu başarıyı tek başına kendi hanesine yazmak isteyen kendini uyanık sanan siyasi figürler elbette ki olacaktır. Bu doğaldır daha önceki beyanlarımda da söylediğim gibi emek istismarı geçim kapıları olmuş maalesef birçok siyaset erbabı kişi ve kişilerin. Ayrıca Sarıyer seçmen analizi yapan aklı evvellerde şu ayrıntıyı atlamamalıdır... 3. aday Selahattin Demirtaş %6 yükselme başarısını hangi seçmeni devşirerek elde etti bu sorunun cevabında Sarıyer başta olmak üzere artış gösterdiği İstanbul'da kimin nereye kaydığı açıktır.
 
Heybe doldurma siyaseti güdenlere açıkça duyurulur; delik olan heybeniz çok yakında ıslanacak. Bir kaç iradesi satılmış ve kiralık şahsiyetin beyan ve tercihine kulak asıp çeşitli değerlendirmelerde bulunanlar siyaset okulu açıcam gelip ders alsınlar. Tüm Sarıyer halkına saygı ve sevgilerimi sunar güzel bir tatil geçirmelerini dilerim" dedi.
 

Bu haber toplam 5904 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
4 Yorum