MHP’den önerge yağmuru

MHP’den önerge yağmuru
MHP’li Erol Akkuş belediye meclisine 8 önerge birden verdi.
MHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Erol Akkuş, tatil sonrası yapılan ilk toplantıda belediye meclisini önerge yağmuruna tuttu. MHP’li Akkuş, Sarıyer’in değişik mahalleleriyle ilgili toplam 8 önerge verdi. Toplantıyı izleyen Sarıyerliler, “Erol bey tatil yapmamış, hep çalışmış” şeklinde yorumlar yaptı. 

Meclis kürsüsünden önergeleri okuyan MHP’li Akkuş meclis başkanvekili Hüseyin Coşkun’a teslim etti. Akkuş, ilk önergesinde Kocataş Mahallesi’nde kaymalarının yarattığı tehlikelerden dolayı istinat duvarı yapılmasını istedi. Ardından Emirgan Boyacıköy’de sahil lambalarının yanmadığını ve bununla ilgili gerekli kurumların ilgilenmesini isteyen Akkuş’un diğer önergeleri ise şunlar:
 
Sarıyer Eski Sular Caddesi tünel açılımından sonra daha aktif kullanılmaya başlanmıştır. Bu caddenin özellikle kaldırımlarının onarılması talep ediyoruz. 

Tretuvar çalışmaları esnafı mağdur ediyor hızlandırın
Sarıyer Bürümcük Sokak ve Aziz Özgür Sokak’ta yapılan yol ve tretuvar çalışması uzun zaman aldığı için esnafı ve vatandaşlarımızı mağdur etmiştir. Hızlandırılmasını talep ediyoruz.

Kısırkaya’ya çocuk parkı yapılsın
Kısırkaya sahilde bulunan çocuk oyun parkının istinat duvarının alçak olması nedeniyle duvarın üstüne korkuluk yapılmasını talep ediyoruz. Kısırkaya’da halı saha yanında bulunan boş alanın çocuk parkı yapılması istiyoruz. 

Kurbanlık alanlarıyla ilgili çalışma yapılsın
Kurban Bayramı nedeniyle kurban satışları nedeniyle kesim alanlarında geçtiğimiz yıl bir takım sıkıntılar yaşanmıştır. Bu sıkıntıların yaşanmaması için gerekli çalışmaların yapılmasını talep ediyoruz. 

Belediye binasının inşaatı neden başlamıyor? 
Akkuş’un son önergesi ise Kılıçdaroğlu tarafında temeli atılan ancak çürümeye bırakılan belediye hizmet binasının inşaatıyla ilgiliydi. Akkuş, “Hafriyatı ve kazık işlemleri biten ve yapım işlemine bir türlü başlanamayan belediye hizmet binası ile inşaatı devam eden nikâh dairesinin inşaat işlerinin gerek başlama ve gerekse bitim tarihleri ile ilgili bilgi istiyoruz” dedi. 

Bu haber toplam 3570 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum