MHP’den önerge yağmuru

MHP’den önerge yağmuru
MHP’li Meclis Üyeleri Erol Akkuş ve Oğuzkan Yüksel belediye meclisini yine önerge yağmuruna tuttular.

Sarıyer Belediye Meclis toplantılarında mahallelerdeki sorunlarla ilgili sürekli olarak önerge veren MHP grubu Mayıs ayının ilk toplantısında da çok sayıda önerge verdi.

Erol Akkuş, Derbent hangi aşamada?
MHP’li Erol Akkuş Derbent’te yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları ve buralardaki mülkiyet sorunlarının tespiti ile ilgili çalışmaların ne aşamada olduğu sordu ve Gecekondu ve Mülkiyet Araştırma Komisyonu tarafından meclisin bilgilendirilmesini istedi. Akkuş, Reşitpaşa Mahallesi’ndeki SÜTİŞ’in imalathanesinin çalışma saatleri ile ilgili de vatandaşların rahatsızlığını önerge şeklinde vererek sorunun çözülmesini istedi.

Yüksel;  "Cumhuriyetin yolunu kapattırmayacağız"
MHP Meclis Üyesi Oğuzkan Yüksel ise tünel inşaatı nedeniyle Cumhuriyet mahallesinde kapanan yolu gündeme getirdi. Kapanan yolun 400 aileyi mağdur ettiğini vurgulayan Yüksel, “MHP ilçe teşkilatı olarak biz vatandaşlarımızın yanındayız. Burada bir çifte standart mevcut. 50 metre aşağıda Koleksiyon mağazası var. Onlara çıkış veriliyor ancak vatandaşımızın sokağı her nedense kapatılıyor. Seçimlerden önce benim vatandaşım diyerek oy toplayan ve seçimi kazandıktan sonra da benim sermayem, benim patronum anlayışıyla yapılanları anlayabilmiş değilim. Bu yolla ilgili yapılacak çalışmaların sonuna kadar takipçisi olacağımızı ve vatandaşlarımızın yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Cumhuriyetin yolunu kapattırmayacağız” dedi. Öte yandan mahalle sakinleri de meclisi takip ederek yolun açılmasını istedi.

MHP grubu önergelerden sonra AK Parti ile CHP arasında çıkan tartışmaları protesto ederek meclisi terk etti.

Bu haber toplam 1272 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT