MHP’den AK Parti ve CHP'yi uyaran açıklama

MHP’den AK Parti ve CHP'yi uyaran açıklama
30 Mart seçimlerinin ardından göreve getirilen MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç yaptığı basın açıklamasıyla, hem genel hem de yerel iktidara uyarılarda bulundu.
Açıklamasında “Kimse Sarıyer’e belli siyasi bir rol model biçmeye kalmamalıdır. Sarıyer’de maddi güçle hükümet ve yerel yönetimlerdeki temsil avantajı ile düşünen beyinlerin emeğini araklayarak veya emeği istismar ile siyaset yapma devri sona ermiştir” dedi.
 
MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı'nın Basın Açıklaması
Sözlerime altını çizerek değinmek istediğim noktalarla başlamak istiyorum. Hiç kimse güzel Sarıyer’e belirli bir tanıdık ve bildik zihniyeti ile siyasi bir rol model biçmeye kalkmamalıdır. Sarıyer’imiz kendine has degerlerini yetiştirir ve geleceğe doğru emin adımlarla taşır.
 
Bundan hiç bir siyasi oluşum ve organizasyonun STK ve hiç bir bireyin şüphesi olmamalıdır. Artık hızla değişen ve gelişen Sarıyer’de maddi güçle hükümet ve yerel yönetimlerdeki temsil avantajı ile düşünen beyinlerin emeğini araklayarak veya emeği istismar ile siyaset yapma devri sona ermiştir.
 
Açıkça ilan ederim ki siyasi nezaketi bir makyaj olarak kullanan hizmette yarışın ve kardeşliğin dışında insanımızın her türlü inanç, düşünce ve duygusunu kendi çıkar ve menfaati doğrultusunda kullanmayı planlayan herkesin karşısında Bozkurtça duracağımız herkes tarafından bilinmelidir.
 
Siyaset bizim anlayış ve dünya görüşümüze göre millete hizmet ve devleti ebet müddet için yalnız bir vasıtadır. Cenabı Allah bize eğer insanımıza hizmet noktasında bir tuğla koymayı, bir gönüle girmeyi nasip edecekse bundan sadece onur ve mutluluk duyarız. Bizler Milliyetçi-Ülkücüler olarak söylediğimiz ve yaptığımızın her daim arkasında durmayı bir şeref ve haysiyet meselesi olarak görür gereği ve hedefe varması noktasında her türlü çabayı son nefesimize kadar Allah’ın izni ve emriyle sarf ederiz.
Ayrıca kamuoyuna saygı ile şunu da arz ederim ki siyasi kurumumuzda geçmişte her mertebesinde bugün bulunduğumuz makamları işgal edenleri değerli Sarıyerli hemşerilerimiz iyisiyle kötüsüyle tarih önünde ve kendi vicdanlarında yargılayacak başarıyı ödül ile başarısızı ise siyasi tarihin karanlığına hapsedecektir.
 
Bizler Milleyetçi Hareket Partisi olarak Sarıyer ilçesinde Hisar’dan Fener’e  insanımızın yaşam kalitesini yükseltmek muhteşem güzelliklerinden daha fazla yararlanmasını sağlamak, iç ve dış turizm dahil olmak üzere her geleni mutlu, huzurlu ve memnun ayrılmasını tesis etmek adına kardeşliği esas alır art niyetlilere de aman vermeyiz ve elimizden geldiği ölçüde de vermeyeceğiz.
 
Bizim memleket adına kırmızı çizgilerimiz basta olmak üzere ülkemizin birlik ve beraberliğine kast etmeyen hiç kimseyle bir kavgamız yoktur olmayacaktır. Hiç bir karanlık emelin oyununa gelmeyecek kadar zeki tezgahına düşmeyecek kadar da uyanık durmasını bilen ve teşkilat geleneği olan 45 yıllık bir siyasi hareketiz.
 
MHP Sarıyer İlçe Başkanı
Ünsal Bilgiç
 

Bu haber toplam 5065 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum