MHP Sarıyer'de yeni yönetimden ilk toplantı

MHP Sarıyer'de yeni yönetimden ilk toplantı
MHP Sarıyer İlçe Başkanı Dursun Karabacak, oluşturduğu yeni yönetim kurulu ile ilk toplantısını İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirdi.

Partililerin yoğun ilgisiyle takip edilen ilk toplantıda İlçe Başkanı Dursun Karabacak, yaptığı konuşma ile birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, Sarıyer’de ulaşılmadık hiç kimse bırakılmayacağı mesajını verdi.

Karabacak konuşmasında; “Bilge Liderimizin de dediği gibi; “Davamız dualıdır. Türk-İslam ülküsünün sancağıdır, siyasetteki şehitlik anıtıdır, Kızıl elmanın duvağıdır, Turan ülküsünün ve İ’la-yi Kelimetullah’ın eğilmeyecek duruşudur.” Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in açtığı yarım asırlık bu yolda, güzel Sarıyerimizin partimiz ilçe Başkanlığı görevine şahsımı uygun bulan ve onurlandıran Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye şükranlarımı sunuyorum. Bu yolda benimle birlikte yürüyecek olan; Sarıyer ilçe yönetimimizde görev alan ve görev alacak tüm yol arkadaşlarımı kutluyor, kendilerine çalışmalarında üstün başarılar diliyorum.

Partimizin ilçe yönetimini yürüttüğümüz dönemde Milliyetçi Hareket Partisini ve Ülkücü Hareketi bugünlere getirenlerin izinde, hiç azalmayan bir inanç ve bağlılıkla çalışacak ve davamızı en ileriye taşımak için gayret göstereceğiz. İlçemize ve davamıza hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız. Güzide ilçemizde sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Yardıma muhtaç kim varsa yanında biz olacağız. Öksüz yetimlerin annesi babası, kimsesizlerin kimsesi olacağız. İlçemizin refahı ve kalkınması için projeler hazırlayacak ve gerçekleştirilmesi için uğraşacağız. İlim yuvası olan Ülkü Ocakları teşkilatımızdaki gençlerimizin eğitimiyle ilgili  her türlü desteği sağlayacak, Sarıyer'imizin gençleri iyi yerlere gelsin diye uğraş göstereceğiz. Hep birlikte ilçemizi çok daha güzel bir hale getireceğiz. Bu kutlu yolda uğraş gösterirken beraber yürüdüğümüz sizlere de tekrar teşekkür eder, desteğinizi bekleriz. Tanrı Türkü Korusun ve Yüceltsin.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 4366 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT