MHP lideri Bahçeli Sarıyer'deydi

MHP lideri Bahçeli Sarıyer'deydi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli TİM Show Center’da düzenlenen ‘2023 Gençlik Eğitimi 7. dönem mezuniyet töreni”ne katıldı.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İstanbul İl Temsilciliği tarafından Sarıyer Maslak TİM Show Center’da düzenlenen ‘2023 Gençlik Eğitimi 7. dönem mezuniyet töreni”ne katıldı.
 
Salonu dolduran binlerce kişi tarafından coşku ve alkışlarla karşılanan Bahçeli, yaptığı konuşmada AK Parti iktidarını sert bir dille eleştirdi. Bahçeli’nin ülke gündemindeki konularla ilgili sözleri sık sık “Devletin başına Devlet gelecek gelecek” sloganıyla kesildi. Ülkü Ocakları’nın mezuniyet töreni nedeniyle saatler öncesinden salonu dolduran kalabalık, Türk Bayrağı, MHP ve Ülkü Ocakları Bayraklarını sallayarak, hep birlikte coşku içinde şarkı söylediler.
 
Ülkücüler coşunca ilginç anlar yaşandı
MHP lideri 'Ne mutlu' dedikçe ayağa kalkmış olan ülkücüler "Türküm diyene' diye karşılık verdi. Bahçeli bir daha denedi "Ne mutlu" dedi yine ülkücüler onun sözünü tamamladı. Devlet Bahçeli bir türlü sözünün devamını getiremeyince dayanamadı ve "bir müsade edin!" diye tatlı sert fırçasını attı.  Bunun üzerine ülkücüler sessizleşti ve Bahçeli sözünü "Ne Mutlu ülkücüyüm diyene" diyerek tamamladı.

MEZUNLARA SERTİFİKALARI VERİLDİ
İstanbul Ülkü Ocakları tarafından gerçekleştirilen 2023 Gençlik Eğitimi 2012-2013 mezuniyet töreni programı dereceye giren öğrencilere plaket ve mezuniyet sertifikalarının verilmesiyle devam etti. Daha sonra halk müziği konseri verildi. Törene MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Erdal Çoban ve diğer ilçelerden de çok sayıda MHP’li katıldı.

mhp1.jpg

mhp2.jpg

mhp3.jpg

Bu haber toplam 4767 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT