MHP iftar sofrasını FSM’de kurdu

MHP iftar sofrasını FSM’de kurdu
Ramazan ayında Sarıyer’in değişik mahallelerinde halkla buluşan MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’ndeki iftarı büyük ilgi gördü.

İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç’in organizasyonunda kurulan iftar sorasında yüzlerce kişi ezanın okunmasıyla birlikte dualarla oruçlarını açtı.

mhpiftaric1.jpg

İftarın ardından kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, oruçlarının kabul olmasını dileyerek, “Milliyetçi Hareket Partisi Sarıyer İlçe Teşkilatı olarak tertiplediğimiz yalnız Allah’ın rızası için ülkemizin ve Türk dünyasının içinde bulunduğu özellikle soydaşlarımıza yapılan zulmün en şiddetlisinin uygulandığı bu süreçte Milliyetçi-Ülkücülerin milletimizle bir olma ve birlik olma adına Ramazan'ın manevi atmosferini gönüllerde yer edinmek için mahallelerimizde iftar organizasyonları yapmaktayız. Davetlerimize icabet eden başta dava arkadaşlarım ve değerli Sarıyerlilere şükranlarımı, saygı ve sevgilerimi sunarım. Allah, halis niyetlerimizi kendi katında makbul, oruç ibadetlerimizi rızası izzetinde kabul eylesin” diye konuştu. 
 
İlçe yöneticilerinin de katıldığı iftar programında Başkan Bilgiç katılanlarla tek tek ilgilendi.

Bu haber toplam 4246 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT