Mehmet Deniz'e çirkin saldırı!

Mehmet Deniz'e çirkin saldırı!
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Sarıgül’ün katıldığı toplantıda olay çıktı.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in müteahhidi ve yanındaki bazı kadınlar CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz’e hakaret edip üzerine yürüdü. 

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Sarıgül pazar günü Büyükdere’deki Bosfor Domani Restoran’da kadınlarla buluştu. Sarıyer Belediyesi’nin Park Bahçeler ve Fenişleri Müdürlüğü bünyesindeki en büyük ihaleleri alan müteahhit Ali Yavuz ve yine belediyeye yakınlığı ile bilinen bazı kadınların Şükrü Genç’e bir nevi PR çalışması amacıyla organize ettiği kahvaltılı toplantıda tatsız bazı durumlar yaşandı.

İlçe Başkanına eşinin yanında ağır sözler!

CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz eşi Aysun Deniz ve İlçe Yöneticisi Yeter Büyükdurmuş ile birlikte salona girerken Şükrü Genç’in yandaşları tarafından ağır hakaretlere maruz kaldı. Ali Yavuz, herkesin içinde Deniz’e “Çık dışarı gözüm görmesin seni” diye bağırdı. Olaya Sarıgül’ün korumaları müdahale ederek ilçe başkanının fiziksel saldırıya maruz kalmasını önledi.

olayic1.jpg

Mehmet Deniz’e Sarıgül sahip çıktı!

Olayın en yakın görgü tanığı Zuhal Ünver partisi adına çok üzüldüğünü belirterek saldırıyı şu şekilde anlattı: “Organizasyonu düzenleyen belediyenin müteahhitlik ihalelerini alan Ali Yavuz, Mehmet Deniz’in kahvaltıya katılmasını istemeyerek hakaret içerikli sataşmada bulundu. ‘Bu kahvaltı kadınlar adına düzenleniyor sen buraya giremezsin’ sözlerine maruz kalan Deniz, olayın şaşkınlığı içerisinde kaldı. Bunun üzerine Sarıgül’ün korumaları Ali Yavuz’u dışarı çıkardı ve salonda bulunan kadınlar Mehmet Deniz'e sahip çıktı. Sarıgül kürsüye çıkarak bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında ‘Yol arkadaşım” dediği Mehmet Deniz’i sahneye çağırarak teşekkürlerini iletti. Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacımızın olduğu bu dönemde bu ilçe başkanımıza yapılan bu saldırı kesinlikle kabul edilemez.”
 

Sarıgül: “Mehmet Deniz benim yol arkadaşımdır”

Saldırıya tepki gösteren Sarıgül, Mehmet Deniz’i yanına çağırarak: “CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz kardeşime çok teşekkür ediyorum. Mehmet kardeşimin yeri benim için çok çok başkadır. Kendisini çok seviyorum. Uzun yıllardan beri birlikteyiz. Yol arkadaşımdır bu yol arkadaşlığımız inşallah uzun yıllar daha da sürecektir” dedi.
 
Bilindiği gibi; Ali Yavuz, Sarıyer Belediyesi’nden aldığı trilyonluk ihalelerle gündeme gelmiş ve Şükrü Genç’in de kendisinin gizli ortağı olduğu yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Ayrıca Ali Yavuz belediyedeki kadronun kurulmasında da Genç’in üzerinde etkili olmuş ve bu Sarıyer’deki tüm CHP’lilerin tepkisini çekmişti.

Bu haber toplam 11597 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
3 Yorum