Mehmet Deniz’den Milli Eğitim Müdürü’ne Atatürk tepkisi!

Mehmet Deniz’den Milli Eğitim Müdürü’ne Atatürk tepkisi!
Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlenen öğretmenler günü kutlama programında yaşananlara Mehmet Deniz tepki gösterdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen kutlama programında, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tahmaz´ın konuşmasında Atatürk’ü anmaması CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz’in tepkisini çekti.

Sosyal medya hesabında tepkisini dile getiren Mehmet Deniz, “Üzgünüm.. Çünkü öğretmenler gününde Sarıyer Milli Eğitim Müdürü konuşmasında başöğretmen Atatürk’ü ağzına almadı. Bitecek bu günler!” şeklinde mesajla tepki gösterdi. CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz’in mesajını paylaşan çok sayıda kişi de yorumlarıyla tepkisini dile getirdi.

Öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen programa Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tahmaz, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, İlçe Tarım Müdürü Yavuz Acar örenciler ve çok sayıda öğretmen katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalara geçildi. Programda Kaymakam ve Belediye Başkanı emekli öğretmenlere, ‘Hizmet şeref belgesi’ verdi.

Konuşmalar sırasında Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tahmaz günün anlam ve önemine dair konuşma yaptı. Tahmaz’ın konuşmasında başöğretmen Atatürk’ten bahsetmemesi ise CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz’in tepkisini çekti.

İşte Mehmet Deniz’in tepkisini dile getirdiği o mesaj:

m-deniz-ic1.jpg

Bu haber toplam 3343 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT