Mehmet Deniz sabahın 5’inde sokakta...

Mehmet Deniz sabahın 5’inde sokakta...
CHP’lilerin alışık olmadığı bir performans sergiliyor

 

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Sarıyer’deki CHP’lilerin alışık olmadığı bir performans sergiliyor. Yıllar sonra yaptığı örgüt toplantılarıyla CHP’lileri bir araya getiren Deniz, bazen sabahın beşinde bir taksi durağında bazen de sokakları temizleyen temizlik işçilerinin sorunlarını dinliyor. 

1 Mayıs 2011’de CHP Genel Merkezi tarafından atanan daha sonra da kongreyle yeniden ilçe başkanı seçilen Mehmet Deniz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sergilediği performansla CHP’de birçok ilçe başkanına örnek gösteriliyor.

mdeniz2.jpg

Sürekli sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla birlikte olan Deniz, partililer arasında da "CHP’de şimdiye kadar Sarıyer’e gelmiş en çalışkan ilçe başkanı" olarak lanse ediliyor.

mdeniz3.jpg

Sabah 05.00’da mesaiye başlayan CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, bazen taksi duraklarına konuk olurken, bazen de sokakları temizleyen temizlik işçilerinin sorunlarını dinliyor.
 
Öte yandan CHP Sarıyer İlçe Örgütü 1 Mayıs kutlamalarına en örgütlü katılan ilçe olarak diğer ilçeleri geride bırakırken, bazı genel başkan yardımcıları da CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz'i bu konuda tebrik ettiler.

mdeniz1.jpg

Bu haber toplam 8523 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
4 Yorum