MEHMET DENİZ: NEDEN YÜRÜYORUZ?

 MEHMET DENİZ: NEDEN YÜRÜYORUZ?
“Adalet Yürüyüşü” ile ilgili basın açıklaması yapan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz; “Eğer bu adaletsizlik düzelsin ülkemde hak, hukuk, adalet olsun diyorsan bizimle yürü Sarıyer” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı “Adalet Yürüyüşü”’ 18. gününe girerken, yürüyüşe ilk günden itibaren büyük destek veren Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz,  basın açıklaması yaptı.  Tüm Sarıyer’i Adalet Yürüyüşü’ne davet eden Deniz, “Bugünler ülkemizde birlik ve beraberliğimizi sağlayarak, ülkenin kurtuluş reçetesini yazacağımız günlerdir. Eğer bu adaletsizlik düzelsin ülkemde hak, hukuk, adalet olsun diyorsan bizimle yürü Sarıyer” ifadelerini kullandı.

Mehmet Deniz açıklamasında şu ifadeleri kullandı.

NEDEN YÜRÜYORUZ?

Partimizin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Ankara Güven Park’tan başlayan Adalet adına yürüyüşümüz, tam hızı ile devam ediyor. İlçemiz, yürüyüşün başladığı günden bugüne kadar, bu yolculuğa en yoğun katılımla destek vermektedir.

Bugünler ülkemizde birlik ve beraberliğimizi sağlayarak, ülkenin kurtuluş reçetesini yazacağımız günlerdir.

Bu onurlu yürüyüşü Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başlatmasına rağmen,  genel başkanımızın da sık sık dikkat çektiği gibi, bu sadece Cumhuriyet Halk Partililerin yolculuk yürüyüşü değil;  şu veya bu nedenle ülkemizde haksızlığa uğramış, sınav soruları çalınmış, ruhsatsız maden ocaklarında çalıştırılarak yaşamını kaybetmiş, taşeronlaştırılarak bütün hakları ellerinden alınmış sendikal hakları yok edilmiş emekçilerin, işsiz kalmış yığınla gencimizin, haksız yere bu ülkenin yetişmiş bilim adamlarını, yazarlarını, askerlerini, ülke yönetiminin FETÖ terör örgütünün kısmen bir dönem hakim olması nedeni ile, kumpaslar kurulup 4-5 yıl hapislerde yatırılıp daha sonra pardon bir suçun yokmuş deyip serbest bırakılan askerlerin, bilim insanlarının yazarlarının, çevresi talan edilerek nefes alması engellenen vatandaşların, ülkede yaşama şansının risk altında olduğunu düşünen insanlarımızın, giyimine kuşamına yaşam tarzına müdahale edilen kızlarımızın, tecavüze uğrayan çocuklarımızın, yoksul bırakılan halkımızın, ekonomisi dar boğaza girmiş üretemeyen işverenlerimizin, mezhepleri nedeni ile dışlanan vatandaşlarımızın, en son referandumda seçim hakkı yüksek seçim kurulu tarafından gasp edilen seçmenlerimizin, sapla samanın birbirine karışması, at izi ile it izinin ayırt edilememesi dolayısıyla mağdur edilenlerin, tüm ezilenlerin hak adaletten yoksun bırakılanların yürüyüşüdür. CHP bu yürüyüşün sahibi değil ancak en büyük taşıyıcısıdır.

Bu nedenle çok farklı inançlara sahip, çok farklı kültürlerden, çok farklı gelir gruplardan insanlarla birlikte yürüdüğümüz bu yolculukta sağından solundan, muhafazakârından, liberalinden, sosyalistine kadar her siyasi partiden arkadaşlarımız vardır.

Bu yeni kurtuluş yolunda ülkenin bütün kesimleri birlikte güç birliği yapmıştır.

Bu birlikteliği bozmak isteyen bundan rahatsız olan provokatörler olabilir bunlara karşı dikkatli olalım. Birbirimize sadece adalet için sahip çıkalım.

Eğer bu adaletsizlik düzelsin ülkemde hak, hukuk, adalet olsun diyorsan bizimle yürü Sarıyer, Adalet otobüslerimiz her gün sabah 05:30 da Büyük dere’deki ilçe binamızın önünden kalkıyor. Unutmayın sadece Adalet istiyoruz.

Haydi SARIYER!

Saygı ve sevgilerimle

Mehmet Deniz/CHP Sarıyer İlçe Başkanı

Bu haber toplam 2495 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT