Mehmet Birinci imzayı attı

Mehmet Birinci imzayı attı
Erdem Acar’ın görevine son verilmesinin ardından teknik direktör arayışına giren Sarıyer, Mehmet Birinci ile sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında yapılan imza töreninde Başkan Saffet Akkoyun ve kulüp yöneticilerinden Serkan Torun, Hakan Şengül, Hüseyin Kızıltuğ, Gökan Zeybek, Genel Kaptan Faruk Yılmaz ve Kulüp Müdürü Şeref Ayer hazır bulundu. Başkan Saffet Akkoyun, Mehmet Birinci ile kötü gidişe son vereceklerine ve Sarıyer’in hak ettiği yere geleceğine inandıklarını söyledi.

Kulüp yöneticilerinden Serkan Torun ise, Mehmet Birinci’nin Sarıyer’e yabancı olmadığını belirterek, “Sarıyer’de iyi bir kadro var. Mehmet Birinci’nin bu kadroyla başarılı olacağına yürekten inanıyoruz. Artık bir seri yakalamak ve kötü gidişe dur demek istiyoruz. Bu haftaki Turgutluspor maçı çok önemli tüm Sarıyerlileri beyaz martıyı desteklemeye davet ediyoruz” dedi.

Sarıyer Genel Kaptanı Faruk Yılmaz ise yaptığı açıklamada, alınan kötü sonuçlardan dolayı teknik direktör Erdem Acar ile yollarını ayırdıklarını belirterek, ''İyi bir takımımız var, ancak bir türlü istediğimiz sonuçları alamadık. Beş maçta sadece 2 puan toplayabildik. Dolayısıyla bir kan değişikliği ihtiyacı hissettik. Erdem Acar ile yollarımızı ayırarak yerine Mehmet Birinci'yi getirdik. Kendisiyle sezon sonuna kadar anlaşma yaptık. İnşallah hayırlı olur'' diye konuştu.

Bu haber toplam 3591 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT