Meclis üyesi kendisini pavyonda anons ettirdi

Meclis üyesi kendisini pavyonda anons ettirdi
Sarıyer’de siyasi kulisler şimdide bu skandalla çalkalanıyor.

 

Halkın oylarıyla seçilen bir meclis üyesi Sanayi Mahallesi’ndeki bir pavyona gidip, felekten bir gece çaldı. Gecenin geç saatlerinde eğlencenin dozunu iyice arttıran bu meclis üyesi pavyondakilere hava atmak için bir de kendisini anons ettirdi. Pavyonda, “Ooooo Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Sayın …'da aramızdaymış” anonsunu duyanlar merakla ön tarafta kurulan masaya baktı. Bir anda herkesin ilgi odağı haline gelen bu meclis üyesi o dakikalarda halinden bir hayli memnundu ancak pavyondaki anons dışarı sızınca arkadaşlarının diline düştü.
 
Oldu olacak bir de önerge verseydi!
Yaptığı bu olayla arkadaşlarının ağzına adeta sakız olan bu meclis üyesi, Sarıyer’deki siyasi kulislere malzeme oldu. Pavyondaki anons diğer meclis üyeleri arasında da espri konusu oldu. Olayı duyan bazı meclis üyeleri kendi aralarında “Arkadaşımız demek ki çok sıkılmış ve felekten bir gece çalmış. Sosyal demokrat bir arkadaşımız pavyona da meyhaneye de gidebilir. Buna kimse karışamaz ama asıl tartışılması gereken konu kendisini pavyonda anons ettirmesi. Gidip eğlensin ancak ‘Ooooo Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Sayın ….'da aramızdaymış’ dedirtmesi hoş olmamış. 4,5 yıldır mecliste verdiği tek önerge yok bari orada bir de önerge verseydi. Ya da gündem dışı söz alsaydı” diye espri konusu yaptı. 

Not: “Gülelim mi ağlayalım mı” denilebilecek vahim bir durum. Ancak özel hayata girdiği için Bahçeköy yolunda gecenin geç saatlerinde çekilen skandal fotoğrafları tuttuğumuz gibi bu arkadaşın ismini de şimdilik gizli tutuyoruz.

Bu haber toplam 10274 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
7 Yorum