Maslak'taki kazada ezilen Bentley Sarıyer'in eski başkanının çıktı

Maslak'taki kazada ezilen Bentley Sarıyer'in eski başkanının çıktı
Sarıyer Darüşşafaka Mahallesi ışıklarında kontrolden çıkan beton mikserinin çarptığı Bentley marka aracın eski Sarıyer başkanına ait olduğu öğrenildi.

Sarıyer Darüşşafaka Mahallesi ışıklarında kontrolden çıkan beton mikserinin çarptığı Bentley marka aracın sahibi Sarıyer Spor Kulübü’nün eski Başkanı ünlü işadamı Erdal Aksoy’un olduğu öğrenildi.

Sabah saatlerinde meydana gelen kazada, yağmurun da etkisiyle hızını alamayarak kontrolden çıkan beton mikseri önce trafik ışıklarında bekleyen otomobillere çarptı, ardından da karşı şeride geçerek buradaki araçlara çarptı. Orta refüjdeki bir ağacı da deviren beton mikseri, güçlükle durdu. 6 aracın ezildiği 1 kişinin öldüğü 7 kişinin de yaralandığı feci kazada Bentley marka bir araç da ağır hasar aldı.

maslak kaza bentley erdal aksoy

Sarıyer Manşet Gazetesi’nin edindiği bilgilere göre; Bentley’in Sarıyer Spor Kulübü’nün eski Başkanı ve Turcas Petrol'ün Yönetim Kurulu Başkanı ünlü işadamı Erdal Aksoy'a ait olduğu öğrenildi. Erdal Aksoy'un kaza anında araçta olmadığı, araçta sadece şoförünün bulunduğu ve hafif yaralı olarak kazadan kurtulduğu belirtildi.

Kaza nedeniyle cadde çift yönlü olarak uzun süre trafiğe kapandı. Sarıyer Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerinde çalışmaları sonucu kısa sürede Sarıyer yönü trafiğe açıldı. Üç saat trafiğe kapalı kalan Beşiktaş yönü de kazaya neden olan beton mikseri ve hasar gören araçların kaldırılmasından sonra trafiğe açıldı.

Sarıyer Maslak'ta beton mikseri dehşet saçtı: 2 ölü, 5 yaralı

Görgü tanıkları anlattı: Beton mikseri uçarak üzerime geldi!

Adnan Yörükoğlu beton mikserini durduran minibüste hayatını kaybetti

Bu haber toplam 14232 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT