Maslak'ta tır ile taksi çarpıştı!

Maslak'ta tır ile taksi çarpıştı!
TEM Sarıyer Maslak bağlantı yolunda kamyon ile ticari taksinin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

Taksinin içerisinde sıkışan 4 kişi itfaiye, polis ve sağlık ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı.

 
TİCARİ TAKSİ, KAMYONA ÇARPTI
 
Kaza, saat 15.30 sıralarında TEM Sarıyer Maslak bağlantı yolu Büyükdere Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Avcuoğlu idaresindeki 34 THV 78 plakalı ticari taksi, cadde üzerinde seyir halindeyken Adem Şanlı (43) yönetimindeki 34 EY 4361 plakalı kamyona çarptı. Çarpışma sonucu kamyon, taksiyi sürükledi. Sürüklemenin sonucunda taksi refüjdeki direğe çarparak durabildi.
 

VATANDAŞLARIN İHBARIYLA OLAY YERİNE POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ GELDİ

 
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Uzun süre taksi içerisinde sıkışmış bir vaziyette bekleyen Lefkoşa'dan geldiği öğrenilen Lale Biçim, Nazım Yetkiner, Ömer Beykan ve Şerife Beykan, olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucu kurtardı. Kaza nedeniyle trafik, polis ekipleri tarafından kısa süreliğine durduruldu. Kamyonun yoldan çekilmesinin ardından trafik kontrollü olarak açıldı. Kurtarılan yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 
 

ARACA SIKIŞAN ADAM, AİLESİYLE AYNI HASTANEYE GİTMEK İSTEDİ

 
Olay sonrası sıkıştığı yerden çıkarılan Ömer Beykan, kaldırıma oturarak uzun süre ailesinin araçtan çıkartılmasını bekleyerek, sağlık ekiplerine ailesiyle aynı hastaneye gitmek istediği söyledi. Polis ve sağlık ekiplerinin 'Aynı hastaneye gideceksiniz' demesi üzerine Beykan rahat bir nefes aldı.
 
Kamyon şoförü Adem Şanlı, "Normal şeridimden geliyordum. Adam sağ taraftan girdi, buraya attı. Suç takside, sağ tarafımda ne işi var. yaklaşık 4 tane yaralı var" dedi.
 
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Bu haber toplam 5301 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT