Maslak Sokağın değişen yüzü

Maslak Sokağın değişen yüzü
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Rumeli Kavağı’nda verilen iftar yemeği öncesinde Maslak Sokak’ı ziyaret etti.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Fen İşleri Müdürlüğü’nün Rumelikavağı’ında yaptığı çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle halkı çalışmalarından dolayı Genç’e teşekkür etti. 

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Rumeli Kavağı’nda verilen iftar yemeği öncesinde Maslak Sokak’ı ziyaret etti. Maslak Sokak sakinlerinin günlük yaşamını kolaylaştırmak amacıyla Sarıyer Belediyesi Fen İşleri’ne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Genç ve Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti. Mahalle sakinlerinin Genç’e karşı sıcak tavırları gözden kaçmadı.
 

Şükrü Genç’i gururlandıran müdür

sokakic1.jpg

Veysel Kahraman’ın müdürlüğe getirilmesiyle birlikte Sarıyer’in tüm mahallelerinde eş zamanlı çalışmalar başlatan Fen İşleri ekipleri, Rumeli Kavağı Maslak Sokak’ta başlattıkları merdiven, bordür, zemin kaplama ve kilit taşı gibi çalışmaları tamamladı. Mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirmek amacıyla Başkan Genç’i ve Sarıyer Belediyesi çalışanlarını davul zurna ile karşıladılar. Astıkları pankartla da Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkür eden vatandaşlar, yıllardır büyük problem yaşadıkları sorunların çözüme ulaşmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler. Evlerinin önüne merdiven yapılan yaşlı teyzeler ve amcalar başta olmak üzere Maslak Sokak’ta yaşayan 7’den 70’e herkes artık evlerinden güvenli bir şekilde çıktıklarını, bir taraflarını sakatlamadıklarını ifade ederek, Başkan Genç’e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiler.
 
Rumeli Kavağı Maslak Sokak’ta yapılan çalışmalar dahilinde;  223 metretül bordür, 128 metrekare kilit taşı, 27 metrekare çini ile zemin kaplama ve 53 metrekare sıva çalışmasının yanı sıra çini, bordür ve kaplama taşı ile yapılan 17 adet merdiven inşası tamamlandığı belirtildi.

Bu haber toplam 8572 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT