Malatyalılar türkü şölenine hazırlanıyor

Malatyalılar türkü şölenine hazırlanıyor
Sarıyer Malatyalılar Derneği(Sama-Der) tarafından 24 Mayıs 2014 tarihinde Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda "TÜRKÜ ŞÖLENİ" yapılacak.
Sarıyer Malatyalılar Derneği Başkanı Serhan Bilgen, düzenleyecekleri ‘Türkü Şölenin ‘in bu yıl birincisini yapacaklarını ve bunu geleneksel hale getireceklerini söyledi. Bilgen; Sarıyer de Türkülerin tüm renklerini ve kültürel kaynağının kaynaşmasını sağlayacaklarını halkın dili olan türküleri Sarıyer de Sarıyer halkıyla buluşturacaklarını belirtti.
 
10168334_10152408224909274_240494918_n.jpg
 
Bilgen; organize edecekleri "Türkü Şöleni’ni basın ve iletişim yoluyla tüm imkânları kullanarak, ulusal alanda tüm ülke sınırlarına taşıyacaklarını söyledi. Bu konuda tüm Sarıyer halkından ve türkü severlerden ayrıca tüm Malatyalı hemşerilerinden ve Sarıyer de hizmet veren STK temsilcilerinden destek beklediklerini belirtti. Bilgen,  bu etkinlikte dostluk ve dayanışmanın kazanmasını da beklediklerini de ifade etti.

Bilgen, gerçekleştirecekleri bu Türkü Şöleni etkinliğinde ayrıca sponsor olmak isteyen firmalarında kendileriyle bağlantıya geçmelerini talep etti. Etkinlikte yer alan sanatçılardan bazı isimleri şu şekilde açıkladı:
 
SARIYER MALATYALILAR DERNEĞİ TARAFINDAN(SAMA-DER) 24 MAYIS 2014 TARİHİNDE SARIYER’DE "YUSUF ZİYA ÖNİŞ STADINA DA SAAT 17.00 İLE 24:00 ARASINDA ORGANİZE EDİLECEK OLAN BİRİNCİ "TÜRKÜ ŞÖLENİMİZDE" YER ALACAK SANATÇI LİSTEMİZDEN BAZI İSİMLER: KAMU OYUNA SAYGIYLA DUYURULUR. SARIYER MALATYALILAR DERNEĞİ(SAMA-DER) YÖNETİM KURULU
 
 GANİ PEKŞEN
 DİLBER DOĞAN
 FATOŞ ÇAL
 SERPİL EFE
 CEMAL ÖZTAŞ
MUZAFFER ÖZDEMİR
 ALİ ÖZEL
 ALİ ABBAS ASLANTÜRK
 ERDİNÇ BURUÇ
 GRUP ARGUVAN
 MESUT SALMAN
...
 VE SÜRPRİZ SANATÇILAR

Bu haber toplam 4008 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT