Mahalleli istedi Büyükşehir yaptı

Mahalleli istedi Büyükşehir yaptı
Büyükdereliler istedi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Büyükdere trafiğini rahatlatacak kavşak çalışması başlattı.

 

Ali Yazıcı’nın öncülüğünde başlatılan imza kampanyasından sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi Büyükdere’deki trafik yoğunluğunu rahatlatmak için kazıklı yolda çalışma başlattı. Bosfor Restaurant’ın karşısında başlayan çalışmayla Topçu Karakolu, Alsit Villaları ve Sarıdağ Mevkii’ne gidiş verilecek. Bu yöne gidecek olan sürücüler Büyükdere’nin içine girmeden Bosfor Restaurant’ın önünde bulunan trafik ışıklarından sola dönüş yaparak rahatlıkla evlerine gidebilecekler. Böylece Büyükdere’de yaşanan trafik tıkanıklığı bir nebzede olsa rahatlamış olacak.

buyukdere_ic1.jpg
 
Ali Yazıcı’nın isteği üzerine başladı
Büyükdere’deki bu köklü çalışma mahallenin neredeyse her sorunuyla yakından ilgilenen Ali Yazıcı’nın girişimiyle başladı. Yazıcı, Büyükdere sakinlerinden topladığı 1057 imzayı alıp “1788357 ve 1963510” numaralı evraklar ile yaklaşık bir ay önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’na müracaat etti. Yazıcı’nın öncülüğündeki Büyükderelilerin talebini uygun gören Büyükşehir Belediyesi yapılan incelemelerin ardından bu noktada hemen kavşak çalışması başlattı. Çalışmanın bir ay gibi kısa bir sürede bitirilmesi bekleniyor.

buyukdere_ic2.jpg

Biz istedik büyükşehir yaptı
Bir Büyükdere aşığı olduğunu söyleyen Ali Yazıcı, Sarıyer Manşet'e yaptığı açıklamada, “Ben Büyükdere’nin daha güzel olması ve mahallede yaşayanların rahat etmesi için elimden geleni yapıyorum. Büyükdere’nin en büyük sorunu hepimiz biliyoruz ki trafik sorunudur. Bu konu üzerinde konuştuk ve çözümün bu şekilde olabileceğini düşündük. İmza toplayarak İBB’ye başvurduk. Yapılan incelemelerde uygun görüldü ve çalışma başladı. Bittiğinde Büyükdere’nin büyük bir sorunu çözülmüş olacak. Başta İBB Belediye Başkanımız Kadir Topbaş olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

buyukdere_ic3.jpg

Bu haber toplam 11537 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
3 Yorum