Lüks jip gecekondunun bahçesine uçtu

Lüks jip gecekondunun bahçesine uçtu
Daruşşafaka'da kontrolden çıkan bir jip, yaklaşık 3 metre yükseklikten bir gecekondunun bahçesine uçtu. Kazada sürücü hafif şekilde yaralandı.
Sarıyer’de kontrolden çıkan bir cip, yaklaşık 3 metre yükseklikten bir gecekondunun bahçesine uçtu. Kazada sürücü hafif şekilde yaralandı.
Kaza, saat 12.00 sıralarında İstinye Mahallesi Darüşşafaka Caddesi üzerinde meydana geldi. Mehmet G. yönetimindeki 34 AC 285 plakalı jip, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Kaldırımı aşan araç, demir korkulukları aşarak yaklaşık 3 metre yükseklikten bir gecekondunun bahçesine uçtu. O sırada evde kahvaltı yapan gecekondu sakini Halil Atabay, sürücüyü sıkıştığı cipten çıkararak durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Üzerinde tamirci kıyafeti bulunan sürücü Mehmet G., ambulansa alınarak ilk tedavisi yapıldı.
Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü, ambulansla çevredeki hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Öte yandan kaza sırasında gecekonduda bulunan ev sahibi Halil Atabay, “Biz kaza olduğu sırada evde kahvaltı yapıyorduk. Gürültü üzerine bahçeye çıkarak sürücüyü çıkardık” dedi.
Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bu haber toplam 2637 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT