Liposuction Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Liposuction Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Liposuction; bölgesel zayıflama yöntemleri arasında en kesin sonuç veren yöntemdir. Bu yöntemde, bölgesel olarak biriken fazla yağlar vakum ile çekilir. Liposuction; bölgesel zayıflamaya kesinlikle yardımcı olur fakat genel olarak bir kilo verme yöntemi değildir. Liposuction sonrası iyileşme süreci çok çabuk olur ve belli belirsiz çok küçük izler kalır. Bu sebeple sıkça tercih edilir. Nişantaşı liposuction merkezleri arasında kalitesi, hızlı ve kesin çözümleri ile dikkat çeken Mehmet Ersin Gönüllü Kliniği, liposuction yaptırmak isteyenlerin bir numaralı tercihi olmaktadır. Liposuction ücretleri hakkında geniş bilgi almak için http://www.mehmetersingonullu.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Liposuction Nasıl Yapılır?

Bu işlemi yaptırmadan önce hasta ile cerrah bir ön muayenede buluşur. İşlem hakkında doktor, hastaya bilgi verir. Liposuction bölgesel yağ birikimlerini yok ederek sizi daha estetik bir görüntüye kavuşturacaktır. Fakat kilo vermek için diyet ve spor yapıldıktan sonra bu yönteme başvurulmalıdır. Çünkü liposuction bir kilo verme yöntemi değildir.

Yağ aldırma, deri elastikiyeti iyi olan, sıkı bir deriye sahip olan ve bölgesel yağ birikimi olan kişilerde muhteşem sonuçlar verir. Yağ alma ameliyatı aslında yağ hücreleriyle birlikte yağ reseptörlerini de kalıcı bir şekilde azaltır. Bu yüzden liposuction işleminin etkileri ömür boyu sürer.

Liposuction dört farklı teknikten biri ile yapılabilir. Kuru teknik, yaş teknik, çok yaş teknik ve tümescent tekniklerden biri kullanılabilir. Yaygın olarak çok yaş teknik ve tümescent tekniği kullanılır. Bu yöntemlerde genellikle vücut içine sıvı ve ilaç enjekte edilerek kanama, ağrı gibi durumlar engellenir. Böylece yağ hücreleri daha kolay alınır. Liposuction ameliyatında yağ alınacak bölgeye göre genel anestezi, sedasyon ya da out patient yöntemlerinden biri ile yapılır. Lokal anestezi ile yapılan yağ aldırma yarım saat kadar sürer. Fakat yağ aldırma ameliyatı genel anestezi altında yapılacaksa ortalama üç saat sürmektedir. Yağ hücreleri çekildikten sonra hastaya özel korseler giydirilir. Böylece uygulamanın yapıldığı bölgelerin dokularının daha iyi yapışması sağlanır. Şişkinliği önlemek ve sıvı birikimini önlemek amacı ile bu korseler mutlaka giydirilmelidir.

Liposuction sonrası kişi hemen ayağa kalkıp biraz dinledikten sonra evine gidebilir. Ameliyatta giydirilen korse bir ay boyunca giyilmelidir. Hasta, birkaç gün hafif ağrı ve acı hissi duyabilir fakat ağrı kesiciler ile ağrı geçirilebilir. Bir hafta içinde morluk ve şişlikler iyileşecektir. Bir ay sonra istenilen görüntü elde edilecek ve altı ay sonra vücut son şeklini almış olacaktır.

Liposuction ücretleri hakkında geniş bilgi almak için http://mehmetersingonullu.com/liposaksin/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu haber toplam 3000 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Sağlık