Kurtuluş reçetemiz hazır

Kurtuluş reçetemiz hazır
Sarıyer Spor Kulübü kongre tarihi netleşmedi ancak şimdiden işadamı ve Tarabya Spor Külübü Başkanı Başar Biberoğlu Sarıyer Spor Kulübü başkan adaylığını açıkladı.

Sarıyer Spor Kulübü önümüzdeki aylarda kongreye gidecek. Kongre tarihi netleşmedi ancak şimdiden işadamı ve Tarabya Spor Külübü Başkanı Başar Biberoğlu Sarıyer Spor Kulübü başkan adaylığını açıkladı. Biberoğlu, “Sarıyer Spor Kulübü’nü hak ettiği yere getirmek için kurtuluş reçetemiz hazır” dedi.

Sarıyer Manşet Gazetesi'ne açıklama yapan Başar Biberoğlu; “Uzunca bir süre dışarıdan Sarıyer Spor Kulübü’nü takip ediyorum. Kulüpteki sıkıntılar ve problemler geleceğe umutla bakılmasına mani oluyor. Bu güne kadar görev yapan yönetim kurulları muhakkak ki iyi niyetleriyle gelmişlerdi görevlerine fakat ortada hem maddi hem manevi hem de sportif anlamda büyük bir çöküş olduğu görülüyor. Bende taşın altına elimi koymak için bu göreve talip oldum” dedi.

Sarıyer için plan ve programımı yaptım
Biberoğlu açıklamasının devamında şunları söyledi: Ben uzunca düşündüm, kulüpteki borçlardan haberdar oldum ve kulübün nasıl düzlüğe çıkacağıyla ilgili ciddi çalışmalarda bulundum. Sarıyer Spor Kulübü’nü kısa zamanda toparlayacak maddi kaynaklar üreteceğiz bunun plan ve programını şuan yapmış bulunuyorum. Ben, bir Sarıyerli olarak kulübümüzün 2.Lig’te mücadele etmesine gönlüm daha fazla razı gelmedi. Koca Sarıyer unutulan ve hiç gündeme gelmeyen bir lig de mücadele veriyor. Amacımız idari anlamda kulübü kendi ayakları üstünde durmasını sağlayacak yapıyı oluştururken aynı zamanda sportif başarıyı da yakalayarak ilçemizdeki enerjiyi en üst seviyeye çıkarmaktır.



Tek hedefimiz Sarıyer’in başarısı
Sarıyer Spor Kulübü’nün yeri daima Süper Lig’dir. Biz bu amaçla Sarıyer’e talip oluyoruz. Sözlerimiz senettir bunu herkes böyle bilsin. Öncelikle ilçemizin her noktasını tarayacağız ve ilçemize bağlı tüm mahallelerimizin Sarıyer için bir adım atmasını sağlayacağız. Sevgiyi ve hoşgörüyü ilçemizde sağlayamadığımız sürece başarıyı yakalamamız mümkün değildir. Fakat ben tek bir amaç uğruna geliyorum o da birlik beraberliğimizi sağlayarak, kesinlikle başarılı olmaktır.

Şeffaf olacağız
Sarıyer Spor Kulübü’nden hiç bir maddi beklentim yoktur. Yer edinme açısından hiç bir ihtiyacım da yoktur. Manevi yük üzerime gelecektir fakat bunun için çalışmaya hazır ve hevesliyim. Açık ve netim. Sarıyer Spor Kulübü’nün durumu ortadadır. Elimden geleni yapmaya hazırım politikamız tamamen şeffaflıktır ve kapılarımız her zaman herkese açıktır.

Sarıyer’e vefa borcumu ödeyeceğim
Sarıyer Spor Kulübü, Başar Biberoğlu’na manevi dostluklar ve sevgiler kazandırsın en büyük arzum bu yönde. Maddi hiçbir şeye ihtiyacım yoktur, şu an da Sarıyer Spor Kulübü’nün borçları ortadadır. Sarıyer’e vefa borcumdan dolayı bu göreve hazırım.

Taşıma suyuyla asla değirmen dönmez
Belirtmekte de fayda görüyorum Sarıyer Spor Kulübü’nün hiçbir geliri yoktur. Bu en büyük sorundur. Bunu nasıl düzeltiriz bizler bu konuda çalışmalar yaptık. Taşıma suyla asla değirmen dönmez. İş adamlarından para toplayarak ancak günü kurtarırsın. Geleceğine yatırım yapmak istiyorsan kulübe mal varlığı kazandırmalısın. Sarıyer’i kimseye muhtaç etmeyecek, kendi yağında kavrulacak ve tamamen kulübün üzerine olacak mal varlıkları bırakmak en önemli hedeflerimiz arasındadır ve bunu kesinlikle başaracağız.

Başar Biberoğlu kulüpteki görevini tamamladığında, arkasından kimse olumsuz konuşamayacaktır. Sarıyer taraftarı her şeyin en güzeline layık bizler bu bilinç ve bu azimle göreve talip olduk. Şahsi isimlerimizin değil Sarıyer Spor Kulübü’nün isminin üzerinde çok ciddi çalışmalar yapacağız. Hangi çalışmaları yaparsak yapalım Sarıyer Spor Kulübü’nün kasasına kazançlı olması için hizmet edeceğiz. Bu kulübün ayağa kalkmasının asıl prensibi budur.

Kulüpte huzur ortamı sağlamalıyız
Aynı zamanda şuanda Tarabya Spor Kulübü’nün de başkanı olan Başar Biberoğlu: “Şunu özellikle de belirtmek istiyorum hayatımda hiç bir işi yarım bırakmam. Tarabya Spor Kulübü’ne kısa zamanda 350 metrekare tesis kazandırdım. Ve tüm giderler dâhil 150 bin liralık bir yatırım yaptım. Tek başıma mücadele eden bir adamım. Kötülükleri çabuk unutan iyilikleri unutmayan biriyim. Hepimiz bir gün öleceğiz önemli olan ismimizin iyi anılmasıdır. İnsanları kırmak, üzmek gibi bir niyetimiz hiçbir zaman yoktur. Benim vaadim; bu müessesinin gelirini giderini hesap edip gelirler yaratmak ve Sarıyer Spor Kulübü’nü kendi kendine götürecek bir yapı oluşturmaktır. Yaptığımız araştırmalar gösteriyor ki Sarıyer Spor Kulübü’ne kaynak yaratmakta sıkıntı yoktur. Çok basit olduğunu düşünüyorum. Kaynak yaratma konusunda her hangi bir tedirginlik dahi duymuyorum. Şahsıma hiçbir şey isteyemem, utanırım fakat Sarıyer Spor Kulübü tarihimizde ki başarılarımızı geri yakalamak için geleceğimiz için çalmadığımız kapı bırakmayacağız. Sportif başarı için de kulübün ruh halinin düzelmesi gerekmektedir. Kulüp ruhunu huzura erdirmeliyiz. Kulüp huzurunu başardıktan sonra başarı da gelecektir. Aile ortamını hesaba katalım, evin reisi evinden huzurlu bir şekilde çıkamazsa işinde de başarılı olamaz çünkü kafası rahat olmayacaktır. Evinde mutluluğu yakalayabilse işinde de başarılı olur. Huzur ortamını sağlamak bizim olmazsa olmazımızdır” diye konuştu.

Bu haber toplam 5267 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
5 Yorum