Kulüpler Birliği Başkanı seçildi

Kulüpler Birliği Başkanı seçildi
Sarıyer’de Amatör Spor Kulüplerinin bir çatı altında toplanması amacıyla kurulan Kulüpler Birliği olağan genel kurulu Yeniköy Spor Kulübü tesislerinde geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Katılımın geniş olması nedeniyle ve katılımcıların sorunlarını dile getirmesi nedeniyle genel kurul beklenen sürenin üzerinde sürdü. Genel Kurul'da tek aday olarak seçimlere giren Rumeli Kavağı Spor Kulübü Başkanı Varol Aydın Kulüpler Birliği Başkanı seçildi.

Kendi ve bölge sorunlarını dile getiren kulüp yöneticileri, genelde yeterli saha olmadığı için antrenmanlarını istedikleri gibi yapamadıklarını, soyunma odalarının sorun olduğunu, Bahçeköy Stadı’nın ışıklandırılması olmadığı için akşam idmanlarının yapılamadığını, çoğu kulübün gelirleri olmadığı için maddi sıkıntılar içerisinde ayakta durmaya çalıştıklarını belirttiler.



Genel Kurula, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Kireçburnu Spor eski başkanı Mazlum Kalender ve geçtiğimiz ay yaşamını yitiren Reşitpaşa Spor Kulübü teknik sorumlusu Hasan Şenocak için bir dakikalık saygı duruşundan sonra başlandı. Seçimlere tek liste olarak giren Rumeli Kavağı Spor Kulübü Başkanı Varol Aydın’ın yönetim listesi oy çokluğu ile kabul edildi. Böylece 2013 Ekim ayına kadar yeni kulüpler birliği başkanlığına Varol Aydın ve ekibi seçildi.

Varol Aydın kısa bir teşekkür konuşması yaparken, Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun ilçenin tek profesyonel kulübü olarak ellerinden gelebilecek her türlü yardımı ve desteği vereceklerini belirtti. İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez de ilçe spor kulüplerinin ana sorununun maddi imkansızlıklar olduğunu ve bu sorunu da yerel idari yöneticilerden bir işletme alarak giderebileceklerini, Türkiye’nin diğer illerindeki amatör spor kulüplerinin de aynı sorunlarını yaşadığını bu konu ile ilgili federasyonda çalışmalar yaptığını ifade ederek, amatör spor kulüplerinden sezon başlamadan önce alınan lisans ücretlerine zam yapmayarak biraz olsun rahatlamalarını sağlamak istediklerini dile getirdi.



SARIYER AMATÖR SPOR KULÜPLERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİM KURULU

YÖNETİM ASİL                    DENETİM ASİL
1- Varol AYDIN                  1-Saffet AKKOYUN
2- Cemal KABİL                2-Nurcan KIRKAN
3- Murat  TEKOĞLU            3-Mehmet GÖKTEKE
4- Serdar TAŞKINSOY 
5- Yaşar KALENDER              DENETİM YEDEK
6- Zafer ÖZTÜRK              1-H.Cemil SARI
7- Adnan GÜVEN               2-Ali Fuat EKİCİ
3- Şeref AYER

YÖNETİM YEDEK
1- Mücahit MENEKŞE
2- Ali AKTAŞ
3- Hikmet ATAR
4- Yaşar ELMAS
5- Arif ODABAŞI

HABER: CÜNEYT GÜL

Bu haber toplam 6754 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT