Konteyner Evler 2022 Yılında da Adından Söz Ettiriyor

Konteyner Evler 2022 Yılında da Adından Söz Ettiriyor
Konteyner Evler 2022 Yılında da Adından Söz Ettiriyor

Konteyner Evler 2022 Yılında da Adından Söz Ettiriyor

 

Karmod konteyner evler son dönemlerde en çok tercih edilen ev modelidir. Hemen hemen Türkiye’nin birçok noktasında tercih edilen bu konteyner evler, birbirinden farklı modelleri ile piyasada satışa sunuluyor. Bu denli tercih edilmesi ve talep görmesi nedeni ile her geçen gün gelişen konteyner evler, teknolojinin sunmuş olduğu avantajlardan da yararlanarak kusursuz tasarımları kullanıcı ile buluşturuyor. Konteyner evler 2020 ve 2021 yılları arasında satış rekoru kıran sektörlerin başında yer alıyor. Pandemi sürecinin yaratmış olduğu olumsuz etkenler, artan fiyatlar, yaşanan göç dalgaları ve sosyal yaşamın giderek azalması nedeni ile hayatını farklı bir şekilde idame ettirmek isteyen insanlar konteyner evleri tercih ediyor. Konteyner evler, hem yapımı hem de içeriği bakımından klasik betonarme yapılardan oldukça farklıdır. Sağlamış olduğu faydalar, uygun fiyat politikası nedeni ile herkese hitap ediyor. Sahip olduğu uygun fiyatlar, kaliteli ve kullanışlı yapıları sayesinde son dönemlerde satış rekoru kıran konteyner evler 2022 yılında da yeni modelleri ile sıklıkla tercih ediliyor.

Konteyner ev modelleri 2022 yılında birbirinden yeni ve farklı modelleri ile farklı yaşam tarzlarına da hitap ediyor. Konteyner evlerin dış ve iç dizaynını istediğiniz şekilde yaptırabilme şansınız bulunuyor. Konteyner evlerin dış kısmında son dönemlerde Fransız camlar tercih ediliyor. Oldukça şık bir görünüme sahip olan bu camekanlar kurulum yapılan alanlara da ayrı bir hava katıyor. Dış kaplamasını istediğiniz farklı renk ve modelde de seçebilme şansınız bulunuyor. Konteyner ev modelleri iç dizaynı da tamamen sizlerin isteğinize göre ayarlanıyor. Yer zemin döşemesi, boya ve benzeri ayarlamalar konteyner ev fiyatının içerisine dahildir. Bu işlemler için ekstra bir ücret ödemenize gerek kalmaz. Kurulum yapıldıktan sonra alanında uzman kişiler istediğiniz  boya ve yer döşemesini yaparak sizlere hazır olarak teslim eder. Konteyner evler ile zamandan tasarruf ederek evlerinizi istediğiniz şekle göre yaptırabilirsiniz. Konteyner ev fiyatları ile uygun fiyatlı bir eve sahip olmak için arsanızın bulunduğu alana konteyner evleri tercih edebilirsiniz.

Konteyner Ev Modelleri Her Yaşantıya ve Her Zevke Uygun Olarak Ayarlanıyor

screenshot-8.png

Konteyner ev modelleri herkesin yaşam tarzına hitap eden model seçenekleri ile kullanıcı ile buluşuyor. Konteyner evlerin en önemli özelliklerinden bir tanesi istenilen ölçüye göre dizayn edinebilmesi ve yapılmasıdır. Sizler, küçük ya da büyük bir ev satın almak isterseniz konteyner ev modelleri arasından tek katlı, çift katlı, 1+1 ya da 2+1 modelleri yaptırabilirsiniz. 1+1 modeller 2 kişi için oldukça uygun bir modeldir. Oldukça kullanışlı bir yapısı olmasından dolayı evin her alanını aktif olarak kullanabilirsiniz. Kiriş, kolon gibi detaylara yer verilmeyen konteyner evlerde çelik konstrüksiyon malzemeler kullanılmasından dolayı ev sağlam ve dayanıklıdır.

 

Konteyner ev modelleri yaptırırken dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan bir tanesi arsanızın bulunduğu alan için imar izni alınması gerekir. İmar izinleri ilgili mercilerden yapılmaktadır. Sizlerden istenen evin projesi ve diğer belgeleri de temin ederek teslim etmeniz gerekir. Onay süreci bu belgeleri teslim ettikten kısa bir süre sonra sizlere bilgilendirme olarak gelmektedir. Kısa süre içerisinde onayı tamamlanan konteyner evleri kolaylıkla yaptırabilirsiniz. İmar izni alınmayan evler için konteyner ev inşa edilmesi olanaksızdır.

Konteyner Ev Fiyatları İle Bütçenizi Zorlamadan Bir Eve Sahip Olun

screenshot-9.png

Konteyner ev fiyatları sahip olduğu uygun fiyat politikası ile bütçenize uygun bir eve sahip olmanıza yardımcı oluyor. Konteyner evler, sizleri büyük bir borca sokmadan mevcut paranız ile hayallerinizde ki eve ulaşma imkanı veriyor. Her detayı sizlerin onayı dahilinde hazırlanan bir eve sahip olmak isterseniz konteyner evler tam olarak sizlerin isteğine göredir.

Konteyner ev fiyatları için bütçenize uygun ister standart isterseniz de özel ölçülere göre bir ev yaptırabilirsiniz. Birbirinden kusursuz ve estetik görünümlere sahip olan bu konteyner evleri istediğiniz noktalarda tercih edebilirsiniz. Klasik betonarme yapıların her geçen gün fiyatlarının revize edilmesi ev almayı neredeyse imkansızlaştırıyor. Konteyner evler sayesinde neredeyse ev sahibi olmayan birçok kişi istediği eve ulaşarak hayatını daha dingin ve sakin bir şekilde geçiriyor. Özellikle küçük şehirlerde yaşamını sürdürmek isteyen kişiler konteyner ev sayesinde doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor.

Bu haber toplam 1590 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT