Kongreye damga vuran konuşma

Kongreye damga vuran konuşma
Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır, Zekeriyaköy’deki 200 dönümlük arazi için belediyeye yüklendi: “Kimin malı için sessiz kalıyorsunuz”

Sarıyer Spor Kulübü’nün pazar günü gerçekleştirilen kongresinde önemli anlar yaşandı. Kongreye Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır’ın konuşması damga vurdu. Sarıyer taraftarlarının Zekeriyaköy’deki 200 dönümlük arazi için sorduğu birçok soruya belediye kanadının sessiz kalmasına “Kimin malı için sessiz kalıyorsunuz” diyerek tepki gösterdi. Bakır, Sarıyerlilere, “O araziyi bize vermiyorlarsa da orayı başkalarına vermelerine de izin vermeyelim. Bırakalım öyle kalsın” diye seslendi.

Bu iş amatör spor kulüpleriyle birlikte yürütülmeli
Kongrede söz alan Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır: “Sarıyer’in bundan sonra bu işi amatör spor kulüpleri ile birlikte götürmesini diliyorum. "Sarıyer Spor Kulübü belediye başkansız olmaz" diyorlar. Çok da güzel olur. Başkan otopark, tesis verecek sonra gidecek, gelen yönetim kurulları yapar. Bugüne kadar eğer belediye başkanları kalıcı tesisler vermiş olsaydı burada da siyaset olmazdı” dedi.



Gençlerin önünü açın
Genç beyinlerin önünün açılması gerektiğini vurgulayan Bakır, “Sarıyer Spor Kulübü 200 delegeyle hiçbir yere gelemez. Lemi arkadaşımız burada görev yapıyor ona 5 bin lira veriyorsunuz peki Sarıyer’in hocasına bin lirayı neden fazla görüyorsunuz. Altyapıda bir tane şampiyonluğumuz yok. Başarı bu mu?” diye konuştu.

Kimin malı için sessiz kalıyorsunuz?
Bakır, belediye başkan yardımcılarının Zekeriyaköy’deki 200 dönümlük arazi için sessiz kalmasıyla ilgili de, “15 yıldır Zekeriyaköy’deki arazi için konuşuyoruz. Burada belediye başkan yardımcılarımız var bu konuda bize cevap verebiliyorlar mı? Kimin malı için siz cevap vermiyorsunuz? Sarıyer’in malı bu! Bugünkü siyasi iradeden de yarınki siyasi iradeden de Sarıyerlilik ruhu ile hakkımızı istemeliyiz. O araziyi bize vermiyorsalar da orayı başkalarına vermelerine de izin vermeyelim. Bırakalım öyle kalsın” dedi.

Mustafa Balcı “Sarıyer bizim namusumuzdur”
Kongrede söz alan Mustafa Balcı ise, “Hangi siyasi partiden, hangi dernekten olursak olalım kazançlarımızı ve çalışmalarımızı Sarıyer Spor Kulübü için yapmalıyız. Bu kulüp bizim namusumuzdur. Zekeriyaköy’deki araziye olimpiyatlar için bir tesis yapılacağı konuşuluyor. Belki onların böyle bir tesise ihtiyaçları yoktur ama bizim o araziye çok ihtiyacımız var. Sarıyer Sarıyerliler tarafından yönetilmelidir. Sarıyer’de Sarıyer Spor Kulübü’ne hizmet etmiş 34 tane profesyonel arkadaşımız var. Bizim dışarıdan gelen teknik adamlara ihtiyacımız yok” diye konuştu.

Bu haber toplam 1715 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum