Kızılay’dan sel bölgesine yardım kampanyası

Kızılay’dan sel bölgesine yardım kampanyası
Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanlığı tarafından sel felaketinin yaşandığı bölgelerde mağdur olan vatandaşlar için yardım kampanyası başlatıldı.

Son günlerde meydana gelen afetler nedeniyle Türkiye zor günler geçirirken, Türk Kızılay Sarıyer Şubesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Daha önce çıkan yangınlarda afetzedelerin akşam yemeklerini Domino's Pizza ile karşılayan Kızılay Sarıyer, ardından da SAPRO firması ile bölgeye hijyen malzeme desteği vermişti.

Türk Kızılay Sarıyer Şubesi şimdi de Sel felaketi ile zor günler geçiren Karadeniz için kolları sıvadı.  Şube, 20 Ağustos 2021 Cuma günü saat 17:00'a kadar Şube Başkanlığında toplanan ayni ve nakdi yardımları, Şube Başkanı Fatih Türk ve  beraberindeki Gönüllü Grubu ile bizzat afet bölgesine teslim etmek üzere aynı gün  yola çıkıyor. Gazetemize konuşan Şube Başkanı Fatih Türk duyarlı ve kadirşinas Sarıyerlileri bu zor günlerde iyilik hareketinde yer almaya davet etti. 

Karadeniz Bölgesinde meydana gelen sel felaketi ile vereceğiniz AYNİ ve NAKDİ BAĞIŞLARINIZI 20 Ağustos 2021 Cuma günü saat 17.30’a kadar Türk Kızılay Sarıyer Şube Başkanlığı’na teslim edebilirsiniz.

Öncelikli İhtiyaç Listesi;

- Su

- İkramlık Ürünler ve Aperatif Yiyecekler

- Kuru Gıda ve Bakliyat

- Muhtelif Hijyen Malzemeleri

- Gıda Kolisi

- Muhtelif Giyim Malzemeleri

-Bebek Bezi

-Bebek Maması

-Vakumlu Sandviç

-Yastık

-Battaniye

Şube iletişim bilgileri

Telefon :02123233935

Adres : yeniköy Mahallesi Nuri Paşa Cd. No :13 Sarıyer

Bu haber toplam 4448 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT