Kızılay’dan hafta sonu mesaisi

Kızılay’dan hafta sonu mesaisi
Türk Kızılayı Sarıyer Şubesi, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında Sarıyer’in değişik mahallerinde, anneler günü kutlaması, ekmek dağıtımı ve kan bağış kampanyalarıyla çalışmalarına devam etti.

Koronavirüsle mücadelede yoğun bir tempo harcayan Türk Kızılayı Sarıyer Şubesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Oluşturulan ekipler tarafından Sarıyer’in neredeyse tüm mahallerinde vatandaşlara ulaşılmaya çalışılıyor.

Yenimahalle’de anneler günü kutlandı

Kan bağış kampanyası ve ücretsiz ekmek dağıtımının yanı sıra bu hafta sonuna denk gelen 'Anneler Günü'de unutulmadı. Ekipler annelerin bu özel gününü Yenimahalle’de çiçekler dağıtarak kutladı. Yenimahalle Muhtarı Ahmet Çınar da ekiplerle bir aradaydı.

Mahallelerde büyük bir ilgiyle karşılanan ücretsiz ekmek dağıtımı da Türk Kızılayı Sarıyer Şubesi Başkanı Fatih Türk başkanlığındaki ekiple bu kez Kocataş Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Kocataş Muhtarı Serdal Doğan da ücretsiz ekmek dağıtımı programına katıldı.

Türk Kızılayı Sarıyer Şube Koordinatörü Aslıhan Eğilmez başkanlığındaki ekip ise Büyükdere’de ücretsiz ekmek dağıtımı gerçekleştirdi. Öte yandan Ferahevler Mahallesi’nde kurulan kan çadırı ile 107 ünite kan bağışı alındı.

kiz1.jpgkiz2.jpgkiz3.jpg

Bu haber toplam 15547 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT