Kızılay'dan gazetemize teşekkür belgesi

Kızılay'dan gazetemize teşekkür belgesi
Türk Kızılayı Sarıyer Şubesi, Covid-19 salgını sürecindeki katkılarından dolayı Sarıyer Manşet Gazetesi’ne teşekkür belgesi takdim etti.

Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanı Fatih Türk, Sarıyer Şube Koordinatörü Aslıhan Eğilmez, Kızılay Sarıyer Yöneticisi Abdullah Günaylı, Genç Kızılay Sarıyer İlçe Başkanı Çağatay Bayraktar ve Genç Kızılay Sarıyer İlçe Teşkilat Başkanı Umut Çakmak ile birlikte Sarıyer Manşet Gazetesi’ni ziyaret etti.

Kızılay Sarıyer Şube Başkanlığı adına, koronavirüs salgını sürecinde ilçe genelinde yapılan çalışmalara katkı sunduğu için Sarıyer Manşet Gazetesi’nin ortakları Vedat Özdemir ve Ömer Canıbeyaz’a teşekkür belgesi takdim etti.

Türk Kızılayı’nın bu süreçteki çalışmalarından da bahseden Fatih Türk, Sarıyer’in tüm mahallerine binlerce kişiye yardım götürdüklerini söyledi. Özellikle sokağa çıkma yasaklarının olduğu dönemde kendilerine destek veren gönüllü ve hayırseverlere de teşekkür etti.

Sarıyer Manşet Gazetesi’nin ortakları Vedat Özdemir ve Ömer Canıbeyaz da bu ziyaretlerinden dolayı Fatih Türk ve beraberindekilere teşekkür ettiler.

kizilay-ic1-001.jpgkizilay-ic2-001.jpg

Bu haber toplam 22296 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT