Kişiye Özel Boyama Setleri

Kişiye Özel Boyama Setleri
Kişiye Özel Boyama Setleri

 

Daisy Line Art sitesi kişiye özel olarak hazırlanan ve farklı çeşitleri olan sayılarla boyama setleri sunuyor. Bu setler birbirinden farklı ve eğlenceli tablolar ortaya çıkarmanızı sağlıyor. Üstelik çocuklar için özel olan boyama setlerini de alabilir ve bu etkinliğe ailecek dahil olabilirsiniz.

Sayılarla Boyama Seti Nedir?

Sayılarla boyama setleri son dönemde oldukça fazla popüler olmuştur. Bunun nedeni pandemide herkesin eve kapanması ve uğraşacak bir hobi arayışına girmesidir. Boyama ise en çok yapılan aktivitelerden biri haline gelmiştir.

Sayılarla boyama birbirinden farklı tablolar elde etmenizi sağlıyor. Bu sayede evinizin en güzel köşesine kendi tasarladığınız tabloyu asabilir ya da sevdiklerinize el emeği bir hediye verebilirsiniz. Birbirinden farklı kişiye özel sayılarla boyama setlerine Daisylineart.com sitesinden ulaşabilirsiniz.

Sette Hangi Malzemeler Var?

Kişiye özel boyama seti ihtiyacınız olan tüm malzemeleri içeriyor. Bu sayede hızlı bir şekilde boyamaya geçmenizi sağlıyor. Ayriyeten yardımcı malzemeler kategorisine de göz atarak boyama esnasında ihtiyacınız olabilecek malzemelere göz atabilirsiniz.

Sette yer alan malzemeler;

  • Çerçevelenmiş baskılı tuval
  • Fırça seti (büyük, orta, küçük)
  • Numaralandırılmış akrilik boya seti
  • Tablonun referans baskılı fotoğrafı
  • Daisy Line Art özel tasarım kutusu

şeklinde sıralanabilir. Bütün malzemeler 1. sınıf kalitededir ve tüm modellerde aynı içerik dahildir.

Sayılarla Boyama Seti Nasıl Kullanılır?

Daisy Line Art sayılarla boyama setinde bulunan boş tuvalde küçük küçük alanlar bulunur. Bu alanlar farklı sayılarla işaretlenmiştir. İşaretlenen sayılar da farklı renklere denk gelmektedir. Renkleri ve sayıları eşleştirerek tüm tabloyu boyayabilirsiniz. Sonuçta ortaya tablonun referans baskılı fotoğrafı çıkacaktır.

Fırçalar farklı boyutlarda olduğu için tüm alanları taşırmadan boyayabilirsiniz. Fırçanızı boyanıza batırmadan önce suya değdirmeniz daha verimli kullanım sağlar. Tablonuzu hemen bitirmenize gerek bile yok. Mola verin, dinlenin ve sayılar sayesinde nerede kaldığınızı kaybetmeyin.

Fiyatlandırma

Daisy Line Art sitesinde yer alan tuval boyama çeşitleri farklı fiyatlara sahiptir. Ancak ortaya gerçek bir tablo çıktığı için fiyatlar gayet makuldür. Üstelik indirim döneminde çok daha uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Tüm ürünlerimizi incelemek için: www.daisylineart.com

Bu haber toplam 1154 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT