Kısıtlamalar öncesinde can dostlar için hazırlıklar yapıldı

Kısıtlamalar öncesinde can dostlar için hazırlıklar yapıldı
Sarıyer Belediyesi hafta sonu kısıtlaması nedeniyle sokak hayvanlarının aç kalmaması için program dâhilinde hayvan severlerle birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

Sarıyer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından Sarıyer’in tüm mahallelerinde rutin olarak yapılan çalışmalar koronavirüs tedbirleri kapsamındaki kısıtlamalarda daha da arttırıldı.

Hayvanseverlerle de yakından ilgilenen ilgili Belediye Başkan Yardımcısı Nadir Günday, sokak hayvanlarının aç kalmaması için çalışmaları bizzat kendisi koordine ediyor. Günday, kısıtlamalar öncesinde yine bazı gönüllülerle hafta sonunda yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Çalışmalar sırasında belediye binasına sahibi tarafından getirilen “Toronto” isimli kedi ise renkli görüntüler oluşturdu.

ekip-ic1.jpg

Başkan Yardımcısı Nadir Günday, Belediye Başkanı Şükrü Genç'in talimatları doğrultusunda her zaman olduğu gibi özellikle kısıtlamalarda can dostlarımızın aç kalmaması için çalışmaları arttırdıklarını söyledi. Günday; “Kaymakamımız sayın Mehmet Özer beyle de yaptığımız toplantıda iyi bir komisyon oluşturmuştuk. Sarıyer’deki tüm vatandaşlarımızın içi rahat olsun, can dostlarımız emin ellerde” diye konuştu.

ekip-ic2.jpgekip-ic3.jpgekip-ic4.jpg

Bu haber toplam 23041 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT