Kısırkaya'da dalgalara kapılan genç boğuldu

Kısırkaya'da dalgalara kapılan genç boğuldu
Sarıyer Kısırkaya'daarkadaşlarıyla beraber denize giren Uğur Cin, boğularak yaşamını yitirdi.

Olay, Sarıyer Kısırkaya köyünde saat 13.00 sıralarında gerçekleşti. İddiaya göre 28 yaşındaki Uğur Cin arkadaşlarıyla birlikte denize girmek için Sarıyer'e gitti.

Tek başına denizde açılan Uğur Cin’e sahildeki vatandaşlar seslenerek daha ileri gitmemesini söyledi

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Bir süre sonra gözden kaybolan genç için sahilde bulunan vatandaşlar seferber oldu. Sağlık ekiplerine haber verilmesinin ardından vatandaşların çabalarıyla denizden çıkarılan Uğur Cin, Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Uğur Cin, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"ÇIKARTTIĞIMIZ SIRADA VEFAT ETMİŞTİ"

Uğur Cin’i denizden çıkarmak için seferber olan vatandaşlardan Burak Uzunoğlu, “Oturuyorduk biz burada. Bağırış çağırış sesleri geldi. Öyle ağabeyim de görünce mecburen atladım suya. Çıkartmaya çalıştık. Çıkarttığımız zaman vefat etmişti. Gençti bizim yaşlarımızda. Duyduğuma göre eşi ve çocuğu varmış. Zaten çıkarır çıkarmaz ambulans geldi. Müdahale filan yapmadan aldılar. Götürdüler. Nabız yoktu” dedi.

"ÇOK AÇILMIŞTI BAĞIRDIK, DİNLEMEDİ"

Uğur Cin’in denizde açılarak gözden kaybolduğunu ifade eden Yusuf Kirşan, “Arkadaş ilk önce açılmaya başladı. Sonra diğer şambrelli peşinden gitti. Biz ‘gitme, gitme’ diye bağırdık. Ondan sonra arkasından bot kurtarmaya gitmeye çalıştı. Mecbur geri dönmek zorunda kaldı. Ondan sonra şambrel kayboldu. İleri gitti biraz daha. Tekrar o şekilde biz onu göremedik. Sonradan göründü arkadaşlar koştular zaten. Şambrelli olan yakaladı onu. Yavaş yavaş çekmeye başladı. Çektikten sonra arkadaşlar baktılar. Nabzı atmıyor, ölmüş. Çok açılmıştı. Bağırdık çağırdık. Dinlemedi bizi” dedi.

Öte yandan Reşitpaşa'da oturduğu öğrenilen Uğur Cin’in ölüm haberini alan ailesi hastanenin önüne akın etti. Genç adamdan geriye sahilde duran şişme bot kaldı.

Bu haber toplam 10428 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum