Kireçburnuspor'da dayanışma gecesi

Kireçburnuspor'da dayanışma gecesi
Kireçburnu Spor Kulübü dayanışma yemeği Büyükdere’deki Bosfor Restaurant’ta yapıldı.

Katılımın geniş olduğu yemekte siyaset, spor ve sivil toplum kuruluşlarına ait çok sayıda kişi bir araya geldi.

Gece geçtiğimiz günlerde vefat eden Kulüp Başkanı Mazlum Kalender için bir dakikalık saygı duruşu ile başladı. Kulübe gelir amaçlı düzenlenen dayanışma yemeğine; Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, TFF İstanbul Başkan Yardımcısı Adem Mat, Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Hayati Kaptanoğlu, Sarıyer CHP Meclis Üyesi Hüseyin Coşkun, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı ve İstanbul İl Genel Meclis Üyesi Ali Düşmez, İl Genel Meclis Üyesi Aydoğan Cevahir, AK Parti Sarıyer Meclis Üyesi Hüseyin Coşgun, Ak Parti Sarıyer İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Mavzer, Sarıplatform Derneği Başkanı Mustafa Bakır ve çok sayıdaki kişi katıldı.



Gecenin açılış konuşmasını yapan Kireçburnu Spor Kulübü Başkanı Erkan Kalender, geceye katılan tüm konuklara teşekkür ederken, zor şartlarda kaliteli bir spor kulübü yarattıklarını, merhum Mazlum Kalender’in bu kulübü ayakta tutabilmek için sabah akşam var gücüyle çalıştığını belirtti.



Aydoğan Cevahir’e teşekkür plaketi
Kireçburnu Spor Kulübü'ne katkılarından dolayı kendisine onur ve teşekkür plaketi verilen AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Aydoğan Cevahir; “Böyle güzel bir gecede çok değerli dostlarımızla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum, merhum Mazlum abimizin aramızda olmayışı hepimiz için büyük bir üzüntü kaynağı fakat onun vesilesiyle Kireçburnu Spor Kulübü'nde birçok şey değişti. Yeni projeler yeni atılımlar gerçekleşti. Umut ediyorum onun böylesine değerli emanetine hepimiz sahip çıkacağız. Bu anlamlı plaket için teşekkür ediyorum” dedi.



Şükrü Genç: “Amatör Kulüpler birlik ve beraberlik içinde olmalıdır”
Amatör Spor Kulüplerinin daima birlik ve beraberlik içinde çalışmaları gerektiğini söyleyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç “Biz yerel yönetimler amatör kulüplere belli bir bütçe ayırmıyoruz fakat diğer birimlerimizden kırparak, arttırarak ufakta olsa destek olmaya çalışıyoruz. Her zaman söylüyorum: Sarıyer’deki tüm amatör kulüpler kendi başlarına ayakta kalabilecek çalışmalar yapmalıdır ve hepsi birlik beraberlik içinde çalışmalıdır” diye konuştu.



Konuşmaların ardından geceye katılanlar ilerleyen saatlere kadar eğlendi.



Bu haber toplam 7774 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT