Kireçburnuspor'lu kızlar galip gelemedi

Kireçburnuspor'lu kızlar galip gelemedi
Sarıyer’i TFF Bayanlar 2.Profesyonel Ligde temsil eden Kireçburnuspor Kadın Futbol Takımı Besemspor'a 3-1 yenildi.

Sarıyer’i TFF Bayanlar 2.Profesyonel Ligde temsil eden Kireçburnuspor Kadın Futbol Takımı ilk hafta deplasmanda Eskişehir Sağlıkspor’la 0-0 berabere kaldıktan sonra Bahçeköy Stadında konuk ettiği BESEM Spor’a 3-1 yenildi.

Özellikle stadı dolduran kadın ve çocuklar tüm stadlarımızda görmek istediğimiz güzel görüntüler oluşturdu. Maç başlamadan stada İlçe Gençlik Spor Müdürü Namık Şişman, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber, sonrasında da Belediye Başkanı Şükrü Genç geldi. Seyircilerle maçı beraber izleyen yerel yöneticiler ortamdan ve müsabakadan memnun kaldılar.

İzmir Karşıyaka takımı olan Beden Eğitimi ve Spor Eğitim Merkezi Spor (BESEM) maçına iyi başlayan Kireçburnu ilk dakikalarda baskı kurarak erken gol bulmak istedi. Takımımız özellikle hem sağ kanatta hem de sol kanatta mücadele eden Şennur ile etkili olmayı denedi. Fakat yaşça ve fiziki olarak büyük olan BESEM Spor ilk 15 dakikadan sonra yavaş yavaş oyuna ağırlığını koymaya başladı. Gol konuk ekipten bu dakikalarda geldi. Maçın 15.dakikasında soldan geliştirdikleri bir atakta yapılan ortaya düzgün bir vuruş yapan Selin takımını 0-1 öne geçirdi. Golden sonra takımımızın bereberliği bulma çabalarında olduğu dakikalarda rakibin soldan kazandığı serbest vuruşta top doğrudan kalecimizin üzerinden aşarak BESEM Sporun 2. Golu olarak skor tabelasına yazıldı. 0-2 İlk yarı bu skorla kapandı derken takımın en iyisi olan Şennur ile soldan geliştirdiğimiz bir atakta vurduğumuz şutu ancak çelen kaleciden dönen topu Emel tamalayarak takımımızın sezondaki ilk golünü attı.1-2 İlk yarı bu skorla bitti.



İkinci yarıda takımımız maça atak başladı. Ancak ilk yarıda olduğu gibi rakip oyuna zaman geçtikçe ağırlığını koydu. Nitekim maçın 68.dakikasında takımının ve sahanın en iyisi olan 11 numaralı futbolcuları orta yuvarlağın önünden aldığı bir topta yaklaşık 30 metre sürerek takımının 3. Golünü attı. 1-3 Maçın kalan kısımı karşılıklı ataklar şeklinde geçti ve maç konuk ekip BESEM Sporun 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.

İlçemizi Sarıyer Belediyesi Bayan Voleybol Takımı ile Türkiye çapında temsil eden Kireçburnuspor Kulübü Kadın Futbol takımının mimarı olan başta Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Üyeliği yapmış olan Sema KASAPOĞLU’na, Başkan Yaşar KALENDER ve yönetim kuruluna, deplasman konaklamalarında her il de yardımcı olan İlçe Gençlik Spor Müdürü Namık ŞİŞMAN’a, takımımızın deplasmanlarında gidiş-gelişleri için araç sağlayan ve BESEM Sporu Kilyos Turban Tesislerinde misafir eden Sarıyer Belediyesi Spor Birimine, ayrıca dışarıdan destek sağlayan SARI PLATFORM DERNEĞİNE, eski Beşiktaşlı futbolcu Sn. Ferruh ERGİN’e ilçemize genç kızlarımız için böyle bir sosyal aktivitede katkı yapmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

CÜNEYT GÜL

Bu haber toplam 2965 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT