Kireçburnu’nun yıldızları milli oldu

Kireçburnu’nun yıldızları milli oldu
Sarıyer’in tek bayan futbol takımı özelliğine sahip olan Kireçburnu Spor Kulübü’nün iki futbolcusu milli takım kadrosuna çağrıldı.

Sarıyer’in tek bayan futbol takımı özelliğine sahip olan Kireçburnu Spor Kulübü’nde oynayan Dilara Uzun ve Cemre Kelpeten Milli takımımızın Ukrayna’da oynayacağı Belarus maçının kadrosuna alındı.

TFF 2.Lig Profesyonel Kadın Futbol liginde Kireçburnu Spor Kulübü adına ter döken Dilara Uzun ve Cemre Kelpeten milli takımımızın 27 Kasım'da Ukrayna’da oynayacağı Belarus maçının 18 kişilik kadrosuna dahil edildi. Yıldız sporcuların U-15 kız milli takımına çağrılması Kireçburnuspor yönetimi ve halkında da sevinç yarattı.



Başkan Kalender; “Bu bir başlangıç”
Yıldız sporcularıyla gurur duyduklarını belirten Kulüp Başkanı Yaşar Kalender “Bu küçük bir başlangıçtır. Diğer yaş gruplarından da milli takımlara oyuncu vereceğiz. Çünkü çok başarılı sporcularımız var. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Sporcularımız Kireçburnu semtine ve dolayısı ile Sarıyer ilçemize değer katacaktır” dedi. Geçtiğimiz Besen Spor maçında sporcuları U-15 Kız Milli Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör izlemişti.

Sarıyer Manşet Gazetesi olarak Kireçburnuspor Yönetim Kurulu Üyelerine ve bu iki sporcumuza başarılar dileriz.

HABER - Cüneyt Gül

Bu haber toplam 11550 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
3 Yorum