Kireçburnu'ndan renkli gece

Kireçburnu'ndan renkli gece
Kireçburnu Spor Kulübü’nün geleneksel dayanışma yemeği renkli anlara sahne oldu.

Kireçburnu Spor Kulübü’nün geleneksel hale getirdiği dayanışma gecesi Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde yapıldı. Sarıyer protokolü ve semt sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği gecede renkli anlar yaşandı. Kireçburnu Spor Kulübü’ne katkı sunan siyaset, işadamı ve bürokratlara da plaketlerle teşekkür edildi. 

Geceye yoğun katılım

Geceye; Sarıyer İlçe Spor Müdürü Namık Şişman, Sarıyer Belediye Başkanvekili ve Meclis Başkanı Hüseyin Coşkun, Sarıyer Belediye Spor Kulübü Başkanı ve Meclis Üyesi Hayrettin Dereli, meclis üyeleri Ünal Civak, Özkan Sucu, eski meclis üyesi ve encümeni Sarıplatform Derneği Başkanı Mustafa Bakır, Sarıyer Spor Kulübü eski futbolcusu ve TRT Spor yorumcusu Hayri Ülgen, İşadamı Erkan Kalender, Halil Üner, Ayazağa Muhtarı Mustafa Karaman, Kireçburnu Muhtarı Çağlar Coşkun, Büyükdere Çevre Kültür ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Fikret Yazıcı, Kireçburnu Spor eski ve yeni yöneticileri, Kadın A Takım futbolcuları ve semt sakinleri katıldı.

Cuma Babaları geceye renk kattı

Geceye tam takım katılan “Cuma Babaları” olarak bilinen Kireçburnu grubu da gecede renkli anların yaşanmasına neden oldu.

Gecede müzikleri ile misafirleri coşturan İrem Derici sahne performansı ile geceye renk kattı. Gecede eski Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kalender, yeni Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Tekin konuşma yaparak geceye katılanlara teşekkür ettiler. Gece, kulübe maddi yardım amaçlı düzenlenen hediye çekilişi ile son buldu.

kirec3-001.jpg

kirec8.jpgkirec4-001.jpg

kirec1-002.jpgkirec5-001.jpgkirec6.jpgkirec7.jpg

 

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 4840 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT