Kireçburnulu kızlar gururlandırıyor

Kireçburnulu kızlar gururlandırıyor
Kireçburnu Spor Kulübü Kız Futbol Takımı gösterdiği başarıyla adından söz ettirse de hiçbir yerden gerekli desteği alamıyor.

Kireçburnu Spor Kulübü Kız Futbol Takımı gösterdiği başarılarla adından söz ettirmeye başladı. Geçtiğimiz sezon Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazanan U-15 takımı burada gösterdiği performansla grubu 6. sırada tamamlayarak, 4 futbolcusunu da milli takıma gönderdi. Sakarya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda Antalyaspor, Adanaspor, Amasyaspor, İzmir Konak Belediyesi, Gölcükspor ve Koz. Ereğli Spor ile karşılaşan Kireçburnu Spor Kulübü Kız Futbol Takımı buradaki tek galibiyetini ise Antalyaspor karşısında aldı. Gösterdikleri performansla beğeni toplayan Nazlı, Demet, Şennuran ve Emine isimli sporcular milli takıma davet edildiler. Merhum Başkan Mazlum Kalender ve Sema Kasapoğlu’nun çabalarıyla oluşturulan takım 2011-2012 sezonunda da İstanbul liginde U13, U15, U17 kategorilerinde mücadele edecek.



Erkan Kalender “Belediyeden destek alamıyoruz”
Kulüp Başkanı Erkan Kalender Sarıyer Manşet Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, Türkiye Şampiyonası’nda Sarıyer’i temsil ettiklerini ancak hiç kimseden maddi-manevi bir destek almadıklarını belirtti. Başkan Kalender, “Sakarya’daki şampiyona da yerel yönetimden hiç bir maddi ve manevi destek alamadık. Zamanın Belediye Başkanları Sedat Özsoy ve Yusuf Tülün‘den aldığımız destek çok fazlaydı. Ancak şu an ki belediye maalesef bize hiç destek olmuyor. Bizi bir kere olsun ziyaret etmiş değiller. Bu durumdan dolayı ciddi anlamda rahatsızız. Bizim yaptığımız çalışmalar sosyal sorumluluk projesidir. Bu projeye Belediye Başkanımız Şükrü Genç destek vermeyerek kafasında ne planlıyor bunu çok merak ediyoruz. Biz belediyemizden maddi, manevi destek görmeden buralara kadar geldik. Fakat artık belediyemizden de destek görmek istiyoruz. Yapmış olduğumuz güzel çalışmalara lütfen destek çıksınlar” dedi.



Tek amaç şampiyonluk
Sportif Direktör Yaşar Kalender ise, "Büyük takımımız yeni sezonda 2.Lig'te mücadele edecek. Bu zorlu lig de sezonu orta sıralarda bitirmek ilk hedefimiz. U 17’de ise ligde tek hedefimiz şampiyon olup Türkiye Şampiyonasına katılmak. U13 VE U15 yaş kategorilerinde de çalışmalarımız devam ediyor. Bu kategorilerde de amacımız şampiyonluk. Kulübümüz de yaklaşık 200 bayan sporcumuz ile çalışma yapıyoruz. Çim Filizleri Projesi, Dünya Fair Play Komitesi Tanıtım Ödülü, Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin 2011 Kadın ve Spor Avrupa Ödülü aldığımız ödüller de bizim için oldukça önemli” dedi.    




Bu haber toplam 7629 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT