Kireçburnu'lu kızlar duran top kurbanı

Kireçburnu'lu kızlar duran top kurbanı
Marmara Üniversitesi Spor ile deplasmanda karşılaşan Kireçburnu Kız Futbol Takımı sahadan 4-0 yenik ayrıldı.

Marmara Üniversitesi Spor Akademisi stadında oynanan müsabakaya, rakibin gücü bilindiğinden dolayı, takımın yıldız oyuncusu sağ kanatta oynayan Şennur libero mevkiinde başladı. 1996-97-98 doğumlu oyuncular ile maçlara çıkan Kireçburnuspor tecrübeli ve yaşça büyük olan Marmara Üniversitesi Spor karşısında temkinli oyuna başlayarak ilkyarı boyunca rakibe hiç pozisyon vermedi. İlk yarı bitiminde gelişen Kireçburnu atağında Ülkü topu kaleciye nişanlayarak mutlak gol fırsatından yararlanamadı.

İkinci yarıyada aynı oyun düzeni içerisinde çıkan Kireçburnu Kız Futbol Takımı 60. dakikada frikikten gelen gol ile 1-0 geriye düştü. Golden sonra Gül’ün iki net pozisyonu atamaması  ve Şennur’unda sakatlanıp çıkması sonucu takımın gücünün kaybolmasıyla, rakip ataklarını fazlalaştırarak gol bulmaya çalıştı. Maçın geriye kalan kısmında üç serbest vuruştan yenilen goller sonucu Kireçburnu Kız Futbol Takımı müsabakadan 4-0 mağlup olarak ayrıldı.

Bu hafta sonu Aydın 7 Eylül Gençlik Spor maçına galibiyet için çıkacak olan Kireçburnu Kız Futbol Takımı aralıksız olarak çalışmaya devam ediyor. Kireçburnuspor Yönetimi bu hafta sonunda oynayacağı maça tüm Sarıyer halkını davet etti.

Bu haber toplam 2031 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT