Kilyos stadının içler acısı durumu

Kilyos stadının içler acısı durumu
Yaklaşık iki yıl önce milyarlarca lira harcanarak yenilenen Kilyos sahası bakımsızlıktan mezbelelik haline döndü.

AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Adem Özel sahanın içler acısı durumunu meclise taşıdı. Sahanın bakımsızlıktan tamamen harabeye döndüğünü fotoğraflarıyla Belediye Başkanı Şükrü Genç’e gösteren Özel, “Kilyos stadını nasıl tinercilerin, sarhoşların meskeni haline getirdiğinizi gidin görün” dedi.

kilyos-stadi4.jpgSarıyer Belediyesi’nin tesise sahip çıkamadığını belirten Özel, önergesinde şu ifadeleri kullandı; “Biliyorsunuz Kilyos Stadı, İstanbul Valiliği İl Özel İdaresi tarafından yenilenerek kulüplerimizin hizmetine sunulmuştu. Bu tesis bir sürü harcama yapılarak hem Kilyos’taki gençlerimiz, hem de Sarıyer genelindeki amatör spor kulüplerimiz için yapıldı. Gençlerimizin daha iyi şartlarda spor yapması için yapılan Kilyos sahası, geçtiğimiz yıl İl Özel İdaresi tarafından Sarıyer Belediyesi’ne devredildi. Belediyemiz tesise sahip çıkıp gençlerin hizmetine sunacağına, maalesef kendi kaderine terk etmiş durumda. Vatandaşlarımızın da uyarısıyla bizzat gidip yerinde inceledim. Sahanın durumu gerçekten içler acısı... Bu rezalet durumu sizlerle paylaşmak için fotoğraflarını çektim” dedi. 

BELEDİYEİ SAHAYI BONZAİCİLERİN HİZMETİNE SUNMUŞ
kilyos-stadi1.jpg
kilyos-stadi2.jpgSpor yapılması için yapılan tesis şimdi tinercilerin, sarhoşların ve bonzai içenlerin, bir numaralı meskeni olduğunu belirten Özel, “Her tarafta bira şişeleri var. Soyunma odaları, tuvaletler, banklar, camlar, pirizler hepsi kırılmış. Sarıyer Belediyesi’nin spora ve gençlere nasıl destek verdiğini, tesislere nasıl sahip çıktığını görüyoruz. Biliyorsunuz uyuşturucuyla mücadele için bir çalışma yapıldı. Bunun için gençleri uyuşturucudan kurtarmak için spor tesisleri yapmak gerekirken, bakıyoruz da CHP’li belediyemiz mevcut tesisi bonzaicilerin hizmetine sunmuş durumda” dedi.

"HİÇ Mİ VİCDANINIZ SIZLAMIYOR?"
Kürsüden CHP’li meclis üyelerine de seslenen Özel, “Geçtiğimiz toplantılarda “hastaneyi yapamıyorsanız bize bırakın, kaleleri bize bırakın” diyen CHP’li meclis üyesi arkadaşlarımız oldu. Şimdi onlar bu fotoğraflara iyi baksınlar, birde gidip yerinde incelesinler, yapılan değerlere CHP’li belediyenin nasıl değer verdiğini bir görsünler. Sarıyer Belediyesi'nin Kilyos Stadı'nı nasıl tinercilerin, sarhoşların meskeni haline getirdiğinizi gidin görün. Gidemeyenler içinde bu fotoğrafları göstereyim, konuşmanın bitiminde size de vereyim isterseniz. Sarıyer’e bir şey kazandıramıyorsanız, bari şu güzelim tesislere sahip çıkın. Bu kadar mı başıboşluk olur. Bu milletin parasıyla yapılan güzelim tesisleri bu hale getirmeye ne hakkınız var. Hiç mi vicdanınız sızlamıyor” dedi.  

kilyos-stadi3.jpg

Özel, önergesinde Belediye Başkanı Şükrü Genç’e şu soruları sordu; 
Tesis bu hale nasıl getirildi, belediyenin bu rezaletten haberi var mı? 
Kilyos sahasını durumdan kurtaracak bir çalışma var mı?
Uyuşturucuyla mücadelede belediyenin nasıl önlemleri var?
Amatör Spor Kulüplerine branş başı 100 TL gibi komik bir rakamla mı gençleri spora çekeceksiniz?
Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü’nün judo takımındaki lisanslı sporcusu Emre Mavi’yi turnuvaya gönderecek bütçesi mi yoktu?

 

 

 

Bu haber toplam 9461 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum