Kilyos Stadı'nda ikinci raund!

Kilyos Stadı'nda ikinci raund!
AK Parti Meclis Üyesi Adem Özel’e bu kez Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek kürsüden koltukla cevap verdi.

Geçtiğimiz ayki toplantıda virane halede bulunan Kilyos Stadı’nın fotoğraflarını meclisin gündemine getiren AK Parti Meclis Üyesi Adem Özel’e bu kez Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek kürsüden koltukla cevap verdi.

GÖKAN ZEYBEK, İL ÖZEL İDARESİ'Nİ SUÇLADI

Sarıyer gündemine oturan Kilyos Stadı’ndan tribün koltuğunu meclise getiren Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Zeybek, iki yılda stat koltukların renginin solduğunu ve kırıldığını söyledi. Sarıyer Belediyesi ile ilgili eleştirilere cevap veren Zeybek; İl Özel İdaresi tarafından yapılan statta suyun akmadığını, tuvalette ise musluk olmadığını belirterek, stadyumun faaliyete geçebilmesi için zorunlu olan hakem odalarının olmadığına dikkat çekerek amatör sporcuların akşam saatlerinde de çalışabilmesi için gerekli aydınlatmanın da olmadığını belirtti. Zeybek, Sarıyer Belediyesi’nin Kilyos Stadını eskisinden çok daha iyi bir hale getirip amatör spor kulüplerinin hizmetine sunacağını söyledi.

NURETTİN ÇELİK: ÖNERGEMİZ AMACINA ULAŞMIŞTIR

Söz alan AK Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Çelik ise verdikleri önergenin yerine ulaştığını AK Parti grubunun uyarısıyla belediyenin burada çalışma yapacağından memnun olduklarını söyledi.

Bu haber toplam 4774 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
1 Yorum